Νέα ήττα για το Τρίκορφο…

ΓΟΜ – ΤΡΙΚΟΡΦΟ 2-0

Η νεανική Μεσολογγίτικη ομάδα παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο πηρέ μια  σπουδαία νίκη. Η Α.Ε.Τρικόρφου με παίχτες πιο έμπειρους προσπάθησε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους  στο 4′ σε μπαλιά του Πετρακη ο Φλέγγας από ευνοϊκή θέση ανακόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Πασπαλιάρη Δ.Στο 9΄ο πρωτοεμφανιζόμενος Νικολακόπουλος από θέση τετ-α-τετ πλασάρει για να αποκρούσει ενστικτωδώς ο Κούστας. Στο 11΄δυνατο σουτ του Πετρακη απέκρουσε ο Τσακανίκας σε κόρνερ.

 Στο 13΄ατομικη ενέργεια του δραστήριου ‘βετεράνου’ για την ομάδα του Γομ ο 20χρονος Βλαχογιάννης από πλάγια γύρισε την μπάλα και ο επερχόμενος Νικολακόπουλος-Δελλης αστοχούν από ευνοϊκή θέση. Στο 15’ ωραίο σουτ του Βλαχογιάννη μόλις άουτ.

Στο 16 ο Τσαλίκης βγάζει δεξιά ο Δελλής με την μια σεντράρει και ο επερχόμενος Βλαχογιάννης με διαγώνιο σουτ κάνει το 1-0.Στην συνέχεια πέφτει ο ρυθμός ο ξέφρενος που είχαν δώσει στα πρώτα 20 λεπτά και οι δυο ομάδες. Στο 33 ο Δελλής αναγκάζει με σουτ τον Κούστα να κάνει μια δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ. Στο 39 μακρινό σουτ του Πετρακη φεύγει άουτ. Στο 50 μετά από ωραία συνεργασία των νεαρών παιχτών των γηπεδούχων ο Δελλής τελικός αποδέκτης της μπάλας σουτάρει για να αποκρούσει εντυπωσιακά ο διακριθείς Κούστας. Στο 75 ο Κουντούρης κερδίζει με παλικαρίσιο τρόπο την μπάλα και ξεφεύγει μόνος του από το κέντρο αλλά πλασάρει και η μπάλα φεύγει μόλις άουτ. Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν τους γηπεδούχους για την ισοφαρίσει αλλά με ανορθόδοξο τροπή με σέντρες μέσα στην αντίπαλη περιοχή ενώ οι γηπεδούχοι έπαιξαν με ξαφνικές αντεπιθέσεις. Στο 78 ο Βλαχογιάννης κλέβει  την μπάλα από τον εξερχόμενο Κούστα ο διαιτητής Κέκελος συρίζει φάουλ και βγάζει κόκκινη κάρτα.Στο 80΄ κεφαλιά του Φλέγγα  Γ. απέκρουσε εντυπωσιακά ο Τσακανίκας και στην συνέχεια στο οριζόντιο δοκάρι και απομάκρυναν οι αμυντικοί.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...