Νέα γραφεία για τη moto Λέσχη Ευπαλίου. Φωτο-Βίντεο

Μεγάλες στιγμές για τη μοτολέσχη Ευπαλίου ΦΙ.ΛΜΟ.ΤΕ.

Περίπου 100 μηχανές επισκέφτηκαν σήμερα το Ευπάλιο στα εγκαίνια των γραφείων της μοτολέσχης από πολλές περιοχές της Ελλάδας. Αντίστοιχες μοτολέσχες από Πάτρα, Λευκάδα, Ιωάννινα,Αρτα,Μεγανήσι ακόμη και από Αθήνα Σαλαμίνα αλλά και τη Ναύπακτο, έδωσαν το παρών σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση στο Ευπάλιο .

Ο π.Κωνσταντίνος τέλεσε τα εγκαίνια και τον αγιασμό στα καινούργια γραφεία της moto λέσχης Ευπαλίου. Ο πρόεδρος της λέσχης Γεωργουλόπουλος Δημήτρης τους καλωσόρισε όλους στο Ευπάλιο,και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους . Εκ μέρους του Δήμου μίλησε ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Ευσταθίου τονίζοντας ότι τα αποτελέσματα που φέρνουν οι συνεργασίες των συλλόγων με τον Δήμο και την κοινότητα έχουν μόνο θετικό πρόσημο.

Με τη σειρά τους οι πρόεδροι από όλες τις λέσχες που έδωσαν το παρών έκαναν χαιρετισμό λέγοντας τα καλύτερα λόγια για την μοτολέσχη Ευπαλίου. Προσωπικά θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους υπεύθυνους της εκδήλωσης, και ειδικά στον κύριο Δημήτρη Γεωργουλόπουλο και Ηλία Ρόκο,να τους ευχαριστήσω για άλλη μία φορά για όσα προσφέρουν από τη μεριά τους στην πρόοδο και στη διαφήμιση του Ευπαλίου. Δημιούργησαν το νέο χώρο με προσωπική εργασία θέλοντας με αυτό τον τρόπο να βοηθήσουν τον τόπο τους και σίγουρα είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές του Ευπαλίου.




Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...