Νέα εποχή για τον Απόλλωνα Ευπαλίου

Σε νέα φάση περνά πλέον ο Απόλλων Ευπαλίου που μετονομάστηκε και επίσημα «Απόλλων Ευπαλίου Tihio Race».
Η άνοδος του στη Γ΄Εθνική είναι μια νέα πρόκληση για όλη τη Δωρίδα και γι’ αυτό οι άνθρωποί του δουλεύουν νυχθημερόν για να υλοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο το αθλητικό αυτό όνειρο για την περιοχή.
Αποφάσεις πάρθηκαν στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου όπου ο Πρόεδρος Γιάννης Κούγιας παρουσίασε τα μέχρι τώρα πεπραγμένα και το πλάνο για την επόμενη μέρα.


Ο ισχυρός άνδρας του Τihio Race επιχειρηματίας Θωμάς Ρούμπας θα ασχοληθεί ενεργά με την ομάδα στηρίζοντάς την οικονομικά και όχι μόνο με την μεγάλη αθλητική εμπειρία του συμμετέχοντας ως Αντιπρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο.
Ο Γ. Κούγιας στη Γενική Συνέλευση έδωσε αναλυτικά όλα τα δεδομένα που αφορούν την ομάδα τονίζοντας την σωστή πορεία που ακολουθεί σε όλα τα επίπεδα και ανέφερε ότι το μεγάλο στοίχημα τώρα είναι να καλυφθεί το οικονομικό μπάτζετ που θα απαιτηθεί και φθάνει τα 100.000 ευρώ έναντι των 30.000 ευρώ που ήταν στην χαμηλότερη μέχρι τώρα τοπική κατηγορία.
Ζήτησε από όλους στη Δωρίδα, φορείς, πολίτες, επιχειρηματίες, να στηρίξουν την μεγάλη αυτή πρωτόγνωρη για την ομάδα πορεία, που κάνει τον Απόλλων Ευπαλίου Tihio Race πρεσβευτή της Δωρίδας στην Ελλάδα.
Στο ίδιο πνεύμα ήταν και η τοποθέτηση του Δημάρχου Γιώργου Καπεντζώνη που όπως ανέφερε είναι ιερή υποχρέωση να στηριχθεί ο Απόλλωνας και ο Δήμος εκτός από τις αναγκαίες επεμβάσεις που θα κάνει για την αναβάθμιση του γηπέδου των Μαλαμάτων θα βοηθήσει με κάθε μέσο και τρόπο. Μαζί με την Διοίκηση της ομάδας ανέφερε ο Δήμαρχος θα αναζητήσουν από τις επιχειρήσεις της περιοχής να βάλουν πλάτη ενισχύοντας οικονομικά την ομάδα.
Από την πλευρά του ο μεγαλοεπιχειρηματίας Θωμάς Rούμπας στην σύντομη τοποθέτηση του ανέφερε όλα τα θετικά που θα δημιουργήσει το πάντρεμα του Απόλλωνα με το Tihio Race και σύντομα θα ανακοινωθούν και προβληθούν ως δραστηριότητες.
Μετά τη Γενική Συνέλευση οι αποφάσεις της οποίας εγκρίθηκαν ομόφωνα πραγματοποιήθηκαν αρχαιρείες και αναδείχτηκε τοι νέο Δ.Σ. της ομάδας που συγκροτήθηκε σε σώμα :
ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Κούγιας Γιάννης ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ρούμπας Θωμάς ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Ζέρβας Άκης ΓΕΙΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  Σπυρόπουλος Νίκος ΤΑΜΙΑΣ  Τσιβελέκας Νίκος ΜΕΛΟΣ  Τσιούστας Κώστας ΜΕΛΟΣ  Ζησιμόπουλος Δημήτρης Τέλος για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχτηκαν οι Ανδρεόπουλος Ανδρέας, Κανούρης Κώστας και Παπακωνσταντίνου Ευθ. Φώτης
Πηγή: Τάσος Τσόλκας, doridanews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...