Νέα κατάθεση σήμερα από τη Γεωργία Μπίκα: Σε αναμονή για τις τοξικολογικές, αλλάζουν όλα αν βρεθεί DNA δεύτερου άντρα

Ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της έρευνας από τον ανακριτή για την καταγγελία της 24χρονης Γεωργία Μπίκα για βιασμό τον οποίο υπέστη τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης αναμένεται να διαδραματίσει το πόρισμα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ, όπου αναζητείται DNA. Αλλάζουν όλα αν βρεθεί DNA δεύτερου άντρα.

Συγκεκριμένα, θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη παράμετρος το εάν θα καταφέρουν τα εγκληματολογικά εργαστήρια, να εντοπίσουν DNA από περισσότερα του ενός άτομα, καθώς εάν βρεθεί γενετικό υλικό από τουλάχιστον δύο άνδρες, τότε επί της ουσίας καταρρίπτεται ο βασικός ισχυρισμός των υπόπτων, ότι με την 24χρονη είχε ερωτική επαφή μόνο ο ένας από αυτούς και μάλιστα συναινετική.Έτσι, η υπερασπιστική τους γραμμή καταρρίπτεται και η ανακριτική έρευνα αυτομάτως θα στραφεί προς την κατεύθυνση του ομαδικού βιασμού, κακούργημα που τιμωρείται ακόμη και με ισόβια.Έτσι, εάν διαπιστωθεί εργαστηριακά ότι στην 24χρονη δόθηκε κάποια ουσία που καταστέλλει τις αντιστάσεις, θα ενισχυθεί η εκτίμηση ότι η 24χρονη έγινε στόχος ομαδικού βιασμού, πιθανότατα βάση οργανωμένου σχεδίου.

Εν αναμονή των εργαστηριακών αποτελεσμάτων, η 24χρονη αναμένεται να καταθέσει ξανά σήμερα, Παρασκευή 21 Ιανουαρίου, για τα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Η Γεωργία Μπίκα έχει ήδη καταθέσει δύο φορές και σήμερα θα είναι η τρίτη φορά που θα προσέλθει για κατάθεση, περιγράφοντας εκ νέου τα όσα βίωσε, ενώ όπως αποκάλυψε και η ίδια, κάθε μέρα που περνά θυμάται όλο και περισσότερα πράγματα.

Τα sms που της έστελνε ο διοργανωτής του πάρτι, την πίεζε να μην αργήσει
Αφόρητη πίεση μαρτυρούν τα SMS που έστειλε την ημέρα του πάρτι ο «μετρ» στην 24χρονη Γεωργία Μπίκα για να παραστεί στο πάρτι που διοργάνωνε

Ενδεικτικά της πίεσης που άσκησε ο άνδρας που αναγνωρίζεται ως ο διοργανωτής του πάρτι – στο οποίο έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού η Γεωργία Μπίκα – είναι τα sms που δίνει σήμερα στη δημοσιότητα το zougla.gr.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...