Με ψήφους 17 υπερ και μια λευκή,νέα πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου είναι από σήμερα και μέχρι το τέλος της παρούσας δημοτικής θητείας η Αγγελική Σμπούκη.

Η κ.Σμπούκη,αποτέλεσε την ομόφωνη πρόταση των μελών της παράταξής της έπειτα από την εισήγηση του δημάρχου Π.Λουκόπ[ουλου λαμβάνοντας 17 αψήφους-3 παραπάνω από τα προβλεπόμενα-κατά τη μυστική εκλογική διαδικασία.

Ο κ.Δήμαρχος συντετριμένος για τον απροσδόκητο χαμό του προέδρο του δημοτικού συμβουλίου Χαράλαμπου Κανέλλου ευχήθηκε καλή θητεία στη νέα πρόεδρο ,ενώ καλοσώρισε και τη νέα δημοτική σύμβουλο κ.Σαλούρουη η οποία καταλαμβάνει τη θέση του εκλιπόντα ως επιλαχούσα της δ.ε.Αποδοτίας στο δημοτικό συμβούλιο.

Αίσθηση προκάλεσε στο τέλος της διαδικασίας να αναγνώσει η νέα πρόεδρος ευχαριστήριο μήνυμα για την εκλογή της,με τον προεδρεύοντα του δημοτικού συμβουλίου Ανδρέα Κοτσανά να επισημαίνει ότι πρόκειται για μια ειδική συνεδρίαση που δεν έχει πανηγυρικό χαρακτήρα λόγω της αιτίας σύγκλησή της

Να σημειωθεί επίσης ότι καθ’όλη τη διάρκεια της ΕΙΔΙΚΗΣ συνεδρίασης,ο προεδρεύων κ.Κοτσανάς απέφυγε να καθήσει στην θέση του εκλιπόντα σε ένδειξη σεβασμού και μνήμης, ,ενώ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Χαράλαμπου Κανέλλου

oznor



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...