Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο της Νταϊάνα

Νταιάνα

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως, με αφορμή τα 20 χρόνια από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, τον Αύγουστο, για το δυστύχημα στο Παρίσι.

Μία από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις είναι ότι το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο σκοτώθηκε η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν ένα εξαιρετικά επικίνδυνο όχημα, το οποίο είχε κλαπεί και καταστραφεί σε ατύχημα δύο χρόνια πριν.

Το αυτοκίνητο φέρεται να είχε κλαπεί από καταζητούμενο δραπέτη, ο οποίος έκανε διάφορες διαδρομές πριν καταλήξει με το όχημα αναποδογυρισμένο σε κάποιο γκρεμό.

“Επρόκειτο για ένα αυτοκίνητο που δεν ήταν καθόλου αξιόπιστο για να κυκλοφορεί στο δρόμο και δεν έπρεπε, σε καμία περίπτωση, η ταχύτητά του να ξεπερνά τα 60χλμ την ώρα”, δήλωσε ο φωτογράφος Πασκάλ Ροστέϊν, ο οποίος είναι μεταξύ των συγγραφέων του βιβλίου με τίτλο “Who Killed Lady Di”, σύμφωνα με την Star press.

Μιλώντας στο γαλλικό ραδιόφωνο, ο Πασκάλ Ροστέϊν, που ήταν φίλος του οδηγού, που επίσης βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, δήλωσε ότι ο ίδιος του είχε περιγράψει το όχημα ως ένα “ανασυγκροτημένο ναυάγιο”.

Δύο μήνες πριν από το δυστύχημα, το ξενοδοχείο Ritz, το οποίο χρησιμοποιούσε το όχημα για τη μεταφορά των εκλεκτών πελατών του, μεταξύ των οποίων η Νταϊάνα και ο Αλ Φαγέτ, είχε πάρει την προειδοποίηση ότι έπρεπε να σταματήσει να το χρησιμοποιεί. Ωστόσο, παρά τις προειδοποιήσεις, η διοίκηση του ξενοδοχείου αγνόησε τους κινδύνους.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/286728-Nees-apokalypseis-gia-ton-thanato-tes-Ntaiana ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...