Νέες πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας του επόμενου iPhone

Νέες πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας του επόμενου iPhone
Στις 21 Σεπτεμβρίου τοποθετούν την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου iPhone διαδικτυακές πηγές.
 Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το blog iMore, το οποίο έκανε λόγο για παρουσίαση του νέου μοντέλου του δημοφιλούς smartphone στις 12 Σεπτεμβρίου, η συγκεκριμένη ημερομηνία εν τέλει θα είναι η ημερομηνία κατά την οποία θα αρχίσουν οι προπαραγγελίες, ενώ η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου iPhone θα είναι εννέα ημέρες μετά, στις 21 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το blog, οι πηγές από τις οποίες προήλθε η πληροφόρηση έχουν δώσει ακριβείς πληροφορίες σχετικά με κυκλοφορίες προηγουμένων μοντέλων. Γενικότερα, η 12η Σεπτεμβρίου θεωρείται και από πολλά άλλα blogs ως σημαντική ημερομηνία όσον αφορά το νέο «παιδί» της «οικογένειας» του δημοφιλούς smartphone της Apple.

Η κυκλοφορία στην ευρωπαϊκή ήπειρο και τον υπόλοιπο κόσμο θα ακολουθήσει λίγο μετά, στις αρχές του Οκτωβρίου, πάντα σύμφωνα με το iMore. Από πλευράς της, η Apple δεν έχει προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις. Στα χαρακτηριστικά του νέου iPhone εκτιμάται πως θα συμπεριλαμβάνονται μία μεγαλύτερη οθόνη και τεχνολογία η οποία θα διευκολύνει τις πληρωμές μέσω smartphone.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επίσης και το «θρίλερ» του iPad Mini, για το οποίο υπάρχει έντονη φημολογία πως θα παρουσιαστεί μαζί με το iPhone 5. Παρά τις δηλώσεις του εκλιπόντος Στιβ Τζομπς στο παρελθόν πως ένα μικρότερο tablet δεν θα είχε λόγο ύπαρξης, καθώς δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει σωστά, η εταιρεία πιθανώς να κάνει κάτι τέτοιο, λόγω του έντονου ανταγωνισμού από εταιρείες όπως η Amazon (Kindle Fire) και η Google (Nexus 7).

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Πηγή:http://www.briefingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...