Νέες προκλήσεις της Χρυσής Αυγής – Χαρακτηρίζουν “παραμύθι” το Πολυτεχνείο

Νέες προκλήσεις της Χρυσής Αυγής – Χαρακτηρίζουν “παραμύθι” το Πολυτεχνείο

Για άλλη μία φορά, ο χρυσαυγίτης βουλευτής Γιάννης Λαγός, σε ένα παραλήρημα κατά της δημοκρατίας, και μάλιστα από το βήμα της Βουλής, χαρακτήρισε το Πολυτεχνείο «παραμύθι» και «πανηγύρι».

Αναφερόμενος στην επέτειο το πολυτεχνείο έκανε λόγο για ενα γλέντι και πανηγύρι χωρίς νεκρούς και προσθεσε:  «Ούτε ένας νεκρός δεν υπήρξε στο πολυτεχνείο προκαλώ τους βουλευτές των άλλων κομμάτων να μου πουν τα ονόματα έστω και δύο νεκρών».

Όμως δεν έμεινε μόνο εκεί αλλά ανέφερε ότι όχι μόνο δεν υπήρξαν νεκροί αλλά ούτε σοβαρά τραυματισμένοι εντός του πολυτεχνείου. Μάλιστα ο κ. Λαγός ανέφερε πως χαίρεται για το γεγονός ότι πολλά ιδιωτικά σχολεία δεν θα γιορτάσουμε αύριο την επέτειο του ξεσηκωμού του πολυτεχνείου.

Η πρωτοφανής τοποθέτηση του Λαγού ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους βουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης.
Οι προκλήσεις των Χρυσαυγιτών είχαν ξεκινήσει από χθες στη συζήτηση για την αναθεώρηση του Συντάγματος καθώς ο βουλευτής του κόμματος Ευάγγελος Καρακώστας αναφερόμενος στον τρόπο εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας ανέφερε με προκλητικό τρόπο ότι ο μόνος εκλεγμένος πρόεδρος από το λαό με δημοψήφισμα ήταν ο Γεώργιος Παπαδόπουλος.

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/347024-Nees-prokleseis-tes-CHryses-Ayges-CHarakterizoyn-paramythi-to-Polytechneio ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...