Νέες υποψηφιότητες από την παράταξη ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ του Γιάννη Νταουσάνη

Έξι νέες υποψηφιότητες έδωσε στη δημοσιότητα η δημοτική παράταξη ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ με υποψήφιο δήμαρχο τον Γ.Νταουσάνη.

Αναλυτικά:

Ονομάζομαι Βασιλοπούλου Κωνσταντίνα και εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος. Κατάγομαι από τη Λιμνίτσα της Δ.Ε Αποδοτίας.

Αποφάσισα να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο δήμο Ναυπακτίας με τον συνδυασμό ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ και επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Νταουσάνη γιατί όταν ήταν δήμαρχος Ναυπάκτου πραγματοποίησε έργα    και δεν έμεινε στα λόγια. Θεωρώ ότι ο καταλληλότερος για να είναι ο νέος δήμαρχος Ναυπακτίας.

 

Ονομάζομαι Κονίδας Βασίλης. Είμαι συνταξιούχος. Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Γιάννη Νταουσάνη και το συνδυασμό ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ γιατί πιστεύω ότι είναι ο μόνος που μπορεί να ανταποκριθεί θετικά στις νέες προκλήσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης, γιατί διαθέτει και εμπειρία αλλά και εργατικότητα.

 

 

Ονομάζομαι Κυρίτση Ευτυχία και είμαι συνταξιούχος.

Αποφάσισα να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος, στο πλευρό του Γιάννη Νταουσάνη και με το συνδυασμό ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ γιατί πιστεύω ότι είναι ο πιο κατάλληλος για δήμαρχος και είμαι σίγουρη ότι η επόμενη δημοτική αρχή θα χαράξει μια ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για το τόπο μας, για το καλό όλων μας.

 

Ονομάζομαι Κωτσικογιάννη Παναγιώτα. Εργάζομαι ως ελεύθερη επαγγελματίας. Συγκεκριμένα διατηρώ βιβλιοπωλείο στο Κεφαλόβρυσο. Αποφάσισα να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Γιάννη Νταουσάνη και το συνδυασμό ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ γιατί πιστεύω ότι πρέπει να συμμετέχουμε και να προσφέρουμε στο τόπο μας, γιατί η τοπική αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη και από νέους ανθρώπους.  Πιστεύω ότι ο Γιάννης Νταουσάνης είναι ο καταλληλότερος  δήμαρχος  για την εξέλιξη του τόπου μας γιατί διαθέτει τις γνώσεις, αλλά και τη θέληση για να πάει τον τόπο μας μπροστά.

 

Ονομάζομαι Ρήγα Μαρία. Είμαι ελεύθερη επαγγελματίας. Οι γονείς μου κατάγονται ο μεν πατέρας μου από τη Λεύκα, η δε μητέρα μου από την Ελατόβρυση της Δ.Ε Αποδοτίας. Είμαι μητέρα μιας κόρης. Αποφάσισα να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Γιάννη Νταουσάνη και το συνδυασμό ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ γιατί υπάρχουν αρκετά προβλήματα στην ορεινή Ναυπακτία που πρέπει να επιλυθούν και θέλω να συνεισφέρω για την επίλυσή τους.Είμαι σίγουρη ότι με το Γιάννη Νταουσάνη η Ναυπακτία θα μπει σε τροχιά ανάπτυξης

 

Ονομάζομαι Λάζαρος Τρύφωνας και εργάζομαι ως Τεχνολόγος Ακτινολόγος στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Με τιμά ιδιαίτερα η πρόταση του Γιάννη Νταουσάνη να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ. Γνωρίζω πολύ καλά το όραμά του και τον τρόπο που λειτουργεί για να πετύχει αυτά που στοχεύει.  Είναι γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης και έχει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται να έχει ο δήμαρχος, ώστε και να συνεργαστεί, αλλά και να οδηγήσει τη Ναυπακτία σ’ ένα καλύτερο μέλλον. Αποδέχτηκα την πρότασή του και θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για ένα καλύτερο αύριο στο δήμο μας.

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...