Νέος πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ανώνυμων Καλαθοσφαιρικών Εταιριών (ΕΣΑΚΕ) για τα επόμενα δύο χρόνια, αντικαθιστώντας τον Μιχάλη Μελλή στον θώκο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος μετά την παραίτησή του!

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για το χρίσμα του προέδρου στον ΕΣΑΚΕ και ουσιαστικά οι εκλογές ήταν μια… τυπική διαδικασία.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (28/3) πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής, με τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο να αποτελεί το νέο αφεντικό του πρωταθλήματος συγκεντρώνοντας 14 ψήφους ενώ υπήρχε και ένα λευκό! 

Να σημειωθεί ότι η διοργανώτρια αρχή είχε μείνει… ακέφαλη από τις 3 Μαρτίου, όταν και αποχώρησε ο Μιχάλης Μελλής.

Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησε ο Μάνος Παπαδόπουλος, ενώ τον Ολυμπιακό ο Χρήστος Σταυρόπουλος. Μία-μία ΚΑΕ έμπαινε και έριχνε την ψήφο της κατά τη διάρκεια της διαδικασίας των εκλογών, οι οποίες ολοκληρώθηκαν μέσα σε διάστημα μικρότερο της μίας ώρας.

Η θητεία του νέου προέδρου του ΕΣΑΚΕ θα έχει διάρκεια δύο χρόνων και θα λήξει τον Μάρτιο του 2019! Όπερ και σημαίνει θα υπάρξουν εκλογές πριν από τη λήξη της αγωνιστικής χρονιάς 2018-2019, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά στα χρονικά.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/276924-Neos-proedros-toy-ESAKE-o-Baggeles-Galatsopoylos ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...