Νέος Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών ο Χρήστος Μπούρας -Η πρώτη δήλωση

Νέος Πρύτανης του Πανεπιστημιόυ Πατρών αναδείχτηκε ο καθηγητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ και  Πληροφορικής Χρήστος Μπούρας.

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας και ο συνδυασμός του κ. Μπούρα πήρε 345 ψήφους έναντι 289 του συνδυασμού του Νίκου Καραμάνου, ενώ υπήρξαν και 50 λευκά ψυφοδέλτια. 

Υπενθυμίζεται ότι με τον συνδυασμό του Χρήστου Μπούρα εκλέγονται Αντιπρυτάνεις οι Καθηγητές: Μάρκος Μαραγκός (Ιατρική Σχολή Λοιμωξιολόγος), Διονύσης Μαντζαβίνος (Τμήμα Χημικών Μηχανικών), Δημήτρης Σκούρας (Οικονομικό Τμήμα) και Παναγιώτης Δημόπουλος (Τμήμα Βιολογίας).

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο νέος Πρύτανης του Πανεστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας και οι συνεργάτες του, έκαναν την ακόλουθη δήλωση: 

“Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των πρυτανικών εκλογών στο Πανεπιστήμιο μας. Με πρωτοφανή συμμετοχή και τις δυο ημέρες η Πανεπιστημιακή Κοινότητα εκφράσθηκε.

Η έκφραση της αποτυπώνεται στην Ενίσχυση των Θεσμών και της Δημοκρατικής Λειτουργίας, στο Ακαδημαϊκό Όραμα, στην Αποτελεσματικότητα και στην Διαφάνεια.

Έχουμε πάρει το μήνυμα και θα το τηρήσουμε στο ακέραιο στη θητεία μας.

Ευχαριστούμε όλες και όλους που μας στήριξαν αλλά και όσους συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία.

Την επόμενη εβδομάδα θα ζητήσουμε από την απερχόμενη Πρυτανική Αρχή να αρχίσουν οι διαδικασίες ενημέρωσης και παραλαβής.

Θα υπάρξει πλήρης ενημέρωση όλης της Πανεπιστημιακής Κοινότητας όταν ολοκληρωθεί η παραλαβή.

Καλούμε όλη την Πανεπιστημιακή Κοινότητα να μας συνδράμει στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουμε, με τη κριτική της και τις προτάσεις της.

Με Σχέδιο και Δουλειά, ξεκινάμε αμέσως.

Θα τα καταφέρουμε με τη συμμετοχή σας και τη στήριξη σας.”

thebest.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...