Νέο άρθρο Μιχαλολιάκου μέσα από τον Κορυδαλλό: “Για όλα φταίει η Χρυσή Αυγή!”

Νέο άρθρο Μιχαλολιάκου μέσα από τον Κορυδαλλό: “Για όλα φταίει η Χρυσή Αυγή!”
Ένα νέο άρθρο έγραψε πίσω από τα σίδερα των φυλακών Κορυδαλλού ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος.

«Εικόνα άλλων εποχών θύμιζε η Βουλή αυτές τις μέρες. Η θεατρική αντιπαράθεση Ν.Δ. με τον ΣΥΡΙΖΑ με άγριες φωνές ανάμεσα στους βουλευτές τους, με ύβρεις και με απειλές εκατέρωθεν προκαλεί θυμηδία για το επίπεδο των βουλευτών και δικαιώνει τους επικριτές του Κοινοβουλίου με τα γνωστά συνθήματά τους. Για τους παλαιότερους η εικόνα αυτή θύμισε την εποχή των καρεκλωμάτων στη Βουλή. Τότε με την αποστασία, που οι βουλευτές διαπληκτίζονταν και ο ένας χτυπούσε τον άλλο στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να κείτονται στο δάπεδο της Βουλής αιμόφυρτοι κάποιοι βουλευτές!

Σχεδόν πενήντα χρόνια μετά, η Ιστορία επαναλαμβάνεται. Οι ύβρεις και οι ανταλλαγές ακατονόμαστων χαρακτηρισμών δίνουν και παίρνουν. Ακριβώς όπως και το 1965, έτσι και σήμερα. Μπορεί να μην έγινε ακόμα η αποστασία, όπως καταγγέλθηκε αυτή την εβδομάδα ότι αναμένεται να επιχειρηθεί, μπορεί ακόμα να μην είδαμε οι σκυλοκαυγάδες να εξελίσσονται σε καρεκλώματα και ξυλοκοπήματα, αλλά όλοι λίγο-πολύ γνωρίζουν ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται. Μπορεί παραλλαγμένη, αλλά επαναλαμβάνεται.

Έτσι και εκείνη τη χρονιά, το 1965, οι πρωθυπουργοί άλλαζαν, οι πλειοψηφίες μεταλλάσσονταν, οι βουλευτές εξαγοράζονταν για να αποστατήσουν, ξένες μυστικές υπηρεσίες έκοβαν βόλτες στην Αθήνα σαν αφεντικά και εκβίαζαν ανυπόληπτους βουλευτές, συνεχείς απεργίες και διαδηλώσεις, αιματηρές συμπλοκές, διάχυτο κλίμα αστάθειας. Η παρακμή στο μεγαλείο της. Μέχρι που ήρθε η δικτατορία στις 21 Απριλίου 1967… Αν όντως η ιστορία επαναλαμβάνεται λοιπόν, ξέρουμε τι απομένει να δούμε.

Για όλα φταίει η Χρυσή Αυγή

Καρναβάλι θύμιζε η συνεδρίαση του Κοινοβουλίου της Τετάρτης 27 Νοεμβρίου 2013. Ύβρεις από ΣΥΡΙΖΑ προς Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ και το αντίστροφο. Φωνές, φασαρία και χουλιγκάνικου τύπου εκδηλώσεις από τους «σοβαρούς» του κόμματος Σαμαρά, όπως η «κλάκα» που έκαναν να φωνάζουν «βοήθεια, βοήθεια» απευθυνόμενοι ειρωνικά στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντοπούλου. Η Χρυσή Αυγή απούσα από την κοκορομαχία, αυτό όμως δεν το ανέφεραν οι διάφοροι καθ’ έξιν κατήγοροί μας που έχουν το θράσος να ισχυρίζονται ότι για τον ευτελισμό του Κοινοβουλίου φταίει… η Χρυσή Αυγή!

Καρναβάλι, λοιπόν, η Βουλή και χωρίς την Χρυσή Αυγή. Πώς θα δικαιολογήσουν το γεγονός αυτό οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι οι οποίοι υποστηρίζουν το ακριβώς αντίθετο επί δύο σχεδόν έτη; Δεν χρειάζεται να το δικαιολογήσουν, αφού κάθε συκοφαντία κατά της Χρυσής Αυγής είναι αποδεκτή από το καθεστώς χωρίς αντίλογο.

Άλλωστε για όσους δεν το ξέρουν η συμπεριφορά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής εντός του κοινοβουλίου αποτελεί και αντικείμενο της έρευνας της δικαιοσύνης μέσα στα πλαίσια της ενοχοποιήσεώς της ως… «εγκληματικής οργανώσεως».

Μάλιστα οι δικαστές, οι ασχολούμενοι με την υπόθεση, κάλεσαν να καταθέσουν και μέλη του Κοινοβουλίου σχετικά με αυτό. Ποιους κάλεσαν; Όλους όσους είχαν συγκρουστεί στην Βουλή με την Χρυσή Αυγή…Αυτό σημαίνει αντικειμενικότης! Να καλείς να μιλήσουν εναντίον ενός προσώπου ή προσώπων όλους όσους έχουν δημόσια αντιπαρατεθεί με αυτό. Αντικειμενικότης!..

Αφού καταδικασθήκαμε, λοιπόν, από τις τηλεδίκες με πλήρη κατάργηση του τεκμηρίου της αθωότητάς μας, ώρα να δοθεί συνέχεια και στην ζωή. Μετά την «εικονική πραγματικότητα» της τηλεοπτικής οθόνης η σειρά άλλων… Από την πρώτη στιγμή που η Χρυσή Αυγή ευρέθη στο Κοινοβούλιο αντιμετώπισε ένα απόλυτα εχθρικό κλίμα. Αντιμετώπισε ύβρεις, λάσπη και παράνομες μεθοδεύσεις και απήντησε, και η απάντησή της θεωρήθηκε ότι… ευτελίζει το Κοινοβούλιο. Το Κοινοβούλιο που την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013 δεν χρειάστηκε την βοήθεια της Χρυσής Αυγής για να κατεξευτελιστεί.

Σε μία από τις πρώτες ομιλίες μου στην Βουλή, απαντώντας στα περί ευτελισμού από την Χρυσή Αυγή, θύμισα στους βουλευτές ότι ένα από τα πρώτα μέτρα που πήρε η Βουλή της Μεταπολιτεύσεως το 1974 ήταν να είναι σταθερά τα καθίσματα, γιατί πριν το 1967 οι «ευπρεπείς» βουλευτές των «δημοκρατικών» κομμάτων έπαιζαν καρεκλιές! Σε επιβεβαίωση των λεγομένων μου στην στήλη ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» διαβάζουμε ένα δημοσίευμα της εν λόγω εφημερίδας της 26ης Νοεμβρίου 1965:

Η Χωροφυλακή… προεδρείο της Βουλής 1965:

«Με νέο πραξικόπημα και αλλεπάλληλες αυθαιρεσίες που οδήγησαν σε συμπλοκές βουλευτών και επέμβαση της φρουράς Χωροφυλακής, η κυβέρνηση των αποστατών απέφυγε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα την ανατροπή της. Στις 4 το πρωί, έπειτα από ολονύκτιο ταραχώδη συνεδρίαση, η Βουλή παρουσίαζε εικόνα στίβου ταυρομαχίας στον οποίο συνεπλέκοντο οι βουλευταί της συμπολιτεύσεως και αντιπολιτεύσεως, η δε φρουρά αγωνιζόταν να προστατεύση το προεδρείο». ΤΑ ΝΕΑ – 26 Νοεμβρίου 1965

Απλά θυμίζουμε ότι στην βουλή του 1965 δεν υπήρχαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής, δεν υπήρχε καν η Χρυσή Αυγή. Αυτά και τα συμπεράσματα δικά σας.

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ»

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...