«Ο Δήμος Δωρίδος ενισχύει το στόλο του, με στόχο την παροχή ακόμα καλύτερων υπηρεσιών στον τομέα της καθημερινότητας, ενώ ταυτόχρονα παρέχει στους εργαζόμενους καλύτερες προϋποθέσεις για την εργασία τους. Η παραλαβή του νέου σύγχρονου απορριμματοφόρου θα έχει πολλαπλά οφέλη για το Δήμο μας, βελτιώνοντας το αποτύπωμά μας, μεταξύ άλλων και στο περιβάλλον».

Αυτό δήλωσε ο Δήμαρχος Δωρίδος, κ. Γεώργιος Καπεντζώνης, κατά την παραλαβή του νέου απορριμματοφόρου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021, στην έδρα του Δήμου στο Λιδωρίκι.

Στις εγκαταστάσεις του αμαξοστασίου συνεδρίασε η Επιτροπή που συγκροτήθηκε με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Δωρίδος, για να προβεί στην παραλαβή του, κάνοντας τον ποιοτικό έλεγχο, σύμφωνα με τις προβλέψεις του διαγωνισμού που διενεργήθηκε και της μελέτης/τεχνικής περιγραφής. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο Δήμος παρέλαβε και έχει πλέον στην ιδιοκτησία του ένα καινούριο απορριμματοφόρο όχημα, τύπου πρέσας, χωρητικότητας 12m3.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι η χρηματοδότηση του έργου, με τίτλο «Προμήθεια απορριμματοφόρων και λοιπών οχημάτων αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών (Προμήθεια ενός (1) απορριμματοφόρου οχήματος τύπου πρέσας χωρητικότητας 12m3)», ήταν προϋπολογισμού 150.000 ευρώ και η χρηματοδότηση προήλθε από το Πρόγραμμα «Φιλόδημος II».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...