Νέο τροχαίο ατύχημα για την Κάτια Δανδουλάκη;

Νέο τροχαίο ατύχημα για την Κάτια Δανδουλάκη;
Μάλλον θα πρέπει να κάνει κανέναν αγιασμό ή ξεμάτιασμα η γνωστή ηθοποιός, αφού  σύμφωνα με πληροφορίες είχε και πάλι ατύχημα,  ευτυχώς χωρίς η ίδια να κινδυνέψει.

Τον  περασμένο Σεπτέμβριο βρίσκεται στην Κύπρο για γυρίσματα . Όλα ξεκίνησαν όταν η Κάτια Δανδουλάκη παρέα με τον παραγωγό της σειράς, κατευθύνονταν σε σπίτι στα Λατσιά, για την πρώτη μέρα των γυρισμάτων. Κάποια στιγμή, την ώρα που το αυτοκίνητο τους ήταν σταματημένο σε κόκκινο φανάρι, ένας απρόσεκτος οδηγός καρφώθηκε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου τους.  Τόσο η Κάτια Δανδουλάκη όσο και ο παραγωγός της σειράς, τρόμαξαν από τη δυνατή σύγκρουση. Η ηθοποιός, υπέστη μικρό σοκ από τη σύγκρουση.

Αυτή τη φορά σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, η ηθοποιός τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο. Πάντα με τις ίδιες πληροφορίες χρειάστηκε να κάνει και κάποια ράμματα ώστε να επουλώσει τον τραυματισμό της.

Οι δυο φωτογραφίες είναι πριν και μετά τον υποτιθέμενο τραυματισμό της. Ωστόσο δεν έχει επιβεβαιώσει η ίδια το περιστατικό.  Στο πρόσωπο πάντως δεν διακρίνεται κάτι, εκτός και αν έχουν γίνει κάποια ράμματα εσωτερικά

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...