Νίκησε τον αξιόμαχο Ατρόμητο η Φλόγα.

Η Φλόγα Παλαιομάνινας κέρδισε με 1 – 0 τον Ατρόμητο Αντιρρίου στο γήπεδο Καραπαππά και ισοβαθμεί πλέον στην 3η θέση με την Α.Ε.Μ. Η ομάδα του Βαλάντη Ζώη έδειξε καλό πρόσωπο απέναντι στο αξιόμαχο σύνολο του Ατρομήτου και πήρε μια σημαντική νίκη στην προσπάθεια να “σκαρφαλώσει” ψηλότερα στη βαθμολογία.
Στα πρώτα 25 λεπτά οι παίκτες του Γιάννη Πανουργιά έκλεισαν πολύ καλά τους χώρους και δεν επέτρεψαν στη Φλόγα να απειλήσει, ενώ προσπάθησαν να βγάλουν φάσεις στην αντεπίθεση χωρίς να είναι ουσιαστικοί στα τελειώματά τους. Η Φλόγα είχε μια καλή ευκαιρία στο 28΄ με τον Τουρλίδα να προλαβαίνει την έξοδο του Φλωρόπουλου, με την κεφαλιά του όμως να περνά άουτ. Στο 30΄ ο Ταμπάκης σε τετ α τετ με τον Κατερινόπουλο πλάσαρε άουτ, ενώ στο 38΄ ο Αλεξόπουλος από καλή θέση σούταρε αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Φλόγας.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και είχαν ευκαιρίες με Ξευγένη και Νάκο στο 47΄ και στο 50΄. Στο 67΄ ο Τουρλίδας, μετά το σουτ του Νάκου που κόντραρε, πλάσαρε και απέκρουσε ο Φλωρόπουλος και δευτερόλεπτα αργότερα ο Νάκος έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Τουρλίδας με κοντινό πλασέ πέτυχε το γκολ που αποδείχτηκε “χρυσό”. Η Φλόγα διαχειρίστηκε σωστά το υπέρ της σκορ στα λεπτά που απέμεναν και στο τέλος πανηγύρισε τη νίκη.
Η Φλόγα πήρε την έβδομη νίκη της σε οκτώ αγώνες στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος δείχνοντας ότι είναι σε σταθερά ανοδική πορεία, ενώ ο Ατρόμητος απέδειξε ότι το σερί των θετικών αποτελεσμάτων το τελευταίο δίμηνο είναι φυσιολογικό, καθώς στάθηκε πολύ καλά και έδειξε ότι παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Το φιλμ του αγώνα.

Μακρινό σουτ του Αλεξόπουλου από δεξιά έφυγε ψηλά πάνω από το δοκάρι.
19΄ Μακρινό σουτ του Μάριου Παναγιωτόπουλου έφυγε άουτ χωρίς να ανησυχήσει ο Κατερινόπουλος.
26΄ Σέντρα του Χριστόπουλου σουτ του Ξευγένη απέκρουσε ο Φλωρόπουλος.
28΄ Σέντρα του Χριστόπουλου ο Τουρλίδας πρόλαβε την έξοδο του Φλωρόπουλου, αλλά η κεφαλιά που έπιασε έφυγε άουτ.
30΄ Ο Αλεξόπουλος πασάρει στον Ταμπάκη που απέναντι στον Κατερινόπουλο από αριστερά πλασάρει άουτ.
31΄ Σουτ του Νάκου πέρασε άουτ.
35΄ Φάουλ του Αλεξόπουλου απέκρουσε εύκολα ο Κατερινόπουλος.
38΄ Σέντρα του Πέκεζ από αριστερά ο Μάριος Παναγιωτόπουλος “στρώνει” με κεφαλιά στον Αλεξόπουλο που σουτάρει και αποκρούει ο Κατερινόπουλος.
45΄ Ο Ξευγένης “στρώνει” στον Τουρλίδα που σουτάρει ψηλά άουτ.
47΄ Σέντρα του Νταλαπέρα από αριστερά ο Φλωρόπουλος κάνει άστοχη έξοδο, αλλά ο Ξευγένης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.
50΄ Ο Νάκος από το κέντρο προσπαθεί να αιφνιδιάσει το Φλωρόπουλο που έδιωξε σε κόρνερ.
52΄ Μακρινό σουτ του Πιστιόλη απέκρουσε ο Φλωρόπουλος.
67΄ Σέντρα του Χριστόπουλου το σουτ του Νάκου κόντραρε και η μπάλα έφτασε στον Τουρλίδα που σούταρε και απέκρουσε ο Φλωρόπουλος.
67΄ Γκολ. Γύρισμα του Νάκου από δεξιά ο Τουρλίδας με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0.
71΄ Φάουλ του Νάκου η μπάλα έφυγε άουτ.
80΄ Κόρνερ του Σαμψώνα ο Ντζιμάνης δεν έπιασε καλά την κεφαλιά από καλή θέση και η μπάλα έφυγε πλάγια.
86΄ Κόρνερ του Μάριου Παναγιωτόπουλου σουτ του Πετσίνη έφυγε άουτ.
87΄ Πάσα του Αλεξόπουλου στον Ψυχογιό που από πλάγια δεξιά σούταρε άουτ.
88΄ Σουτ του Τουρλίδα κόντραρε και έδιωξε σε κόρνερ ο Φλωρόπουλος.
92΄ Σουτ του Πιστιόλη η μπάλα έφυγε άουτ.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Βαλάντης Ζώης): Κατερινόπουλος, Νταλαπέρας (76΄ Σαμψώνας), Στρεμμένος (46΄ Ντζιμάνης), Παναγιωτόπουλος Ι., Λίτσος, Καντάνης, Ξευγένης (56΄ Κακούρης), Χριστόπουλος, Πιστιόλης, Νάκος, Τουρλίδας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ (Γιάννης Πανουργιάς): Φλωρόπουλος, Βλάχος, Παναγιωτόπουλος Ε., Πέκεζ, Πετσίνης, Ζαχαρόπουλος (74΄ Παναγιωτόπουλος Ι.), Ταμπάκης (64΄ Κάκκος Β.), Κουραχάνης, Αλεξόπουλος, Ανδρεόπουλος (78΄ Ψυχογιός), Παναγιωτόπουλος Μ.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...