Νίκησε τον Πανιώνιο σε… λασπομαχία ο ΠΑΣ Γιάννινα

Σε μία αναμέτρηση που διεξήχθη σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε πολύτιμη νίκη, επικρατώντας του Πανιωνίου με σκορ 1-0 χάρη σε κεφαλιά του Μιχαήλ.

Πιο συγκεκριμένα ο αγωνιστικός χώρος είχε μετατραπεί σε βούρκο από τις καιρικές συνθήκες που πλήττον τα Ιωάννινα τις τελευταίες ημέρες, κάτι που δυσκόλευε πολύ τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών.

Έτσι μετά από ένα «στείρο» πρώτο δεκάλεπτο, ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αυτός που απείλησε πρώτος. Ο Καρανίκας έδωσε στον Ζάιρο, ο οποίος τσίμπησε πολύ ωραία τη μπάλα από τον Οικονόμου, μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Μάλιστα με τη συμπλήρωση 18 λεπτών οι Ηπειρώτες πήραν το προβάδισμα στο σκορ. Ο Κοζορώνης εκτέλεσε το φάουλ από πολύ πλάγια (κοντά στο κόρνερ), ο Μιχαήλ έκανε τη σκαστή κεφαλιά , με τον Γιαννιώτη να μην υπολογίζει σωστά τη φάση και να δέχεται ένα θεωρητικά εύκολο γκολ. Οι παίκτες του Βλάνταν Μιλόγεβιτς δυσκολεύονταν να κρατήσουν τη μπάλα, ο Μασούντ ήταν σε κακή ημέρα και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Πανιώνιος να είναι κομμένος στα δύο και να μην μπορεί να δημιουργήσει φάσεις.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και είχαν ακόμη μία ευκαιρία να σκοράρουν. Στο 33’ ο Ζάιρο μπήκε μέσα στην περιοχή από πλάγια θέση και πλάσαρε αλλά ο Γιαννιώτης του είπε «όχι» και τέσσερα λεπτά μετά, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στο ματς. Ο Βλάχος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μπεν την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 40’ οι «κυανέρυθροι» έκαναν ακόμη μια ευκαιρία αλλά η εκτέλεση φάουλ του Φούντα, πέρασε λίγο άουτ.

Το ματς στην επανάληψη είχε τελείως διαφορετική εικόνα. Ο αγωνιστικός χώρος είχε «βαρύνει» ακόμη περισσότερο και οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να αποκτήσουν ρυθμό με τίποτα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ψάχνουμε τις ευκαιρίες με το… κιάλι! Ο ΠΑΣ απείλησε και πάλι πρώτος στο δεύτερο μέρος, όταν ο Κοζορώνης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Τζημόπουλος έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω, αλλά ο Γιαννιώτης έδιωξε ενστικτωδώς! Τα λεπτά περνούσαν, ο Μιλόγεβιτς προσπαθούσε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του με τις κινήσεις του από τον πάγκο αλλά… τίποτα!

Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να «ξυπνάνε» στο φινάλε, αλλά ήταν αργά. Στο 88’ ο Καθάριος που είχε εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο πριν δευτερόλεπτα, είδε τον Πασχαλάκη να μπλοκάρει το σουτ του, ενώ ο πορτιέρε του ΠΑΣ είπε «όχι» στις καθυστερήσεις και στην κεφαλιά του Ζάιρο. Η τελευταία φάση του ματς ανήκε ξανά στον Πανιώνιο αλλά το πλασέ του Ρισβάνη στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και το 1-0 για τους γηπεδούχους παρέμεινε μέχρι το φινάλε!

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Καρανίκας, Ναδάλες (57′ Γαρουφαλιάς), Ακόστα, Σκόνδρας, Κούτρης, Κοζορώνης, Κόντε (94′ Γιάκος), Ζάιρο (93′ Μπουκουβάλας).

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης (87′ Καθάριος), Μπεν, Φούντας (60′ Σαββίδης), Μασούντ, Μασούρας (73′ Ταπόκο).

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...