Νίκη απευθείας παραμονή για τον Απόλλωνα

Τη νίκη που τον απομάκρυνε από τις θέσεις των play – out πέτυχε ο Απόλλων Δοκιμίου που επιβλήθηκε με 1 – 0 του Αχελώου Αγγελοκάστρου. Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Θόδωρου Λαυράνου έφτασε τους 30 βαθμούς, βρίσκεται στην 9η θέση και απέχει 4 βαθμούς από τα μπαράζ υποβιβασμού, ενώ ο Αχελώος έμεινε στη 13η θέση με 23 βαθμούς.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα, όμως δεν απείλησαν αρκετά την εστία του Μπούτιβα. Στη μεγαλύτερη ευκαιρία τους στο πρώτο ημίωρο η κεφαλιά του Αλέξανδρου Αθανασίου από καλή θέση στο 9΄ κατάληξε στην αγκαλιά του Μπούτιβα. Ο Αχελώος δε μπορούσε να φτάσει εύκολα στην αντίπαλη εστία και στο 41΄ οι παίκτες του Απόλλωνα πέτυχαν το γκολ που έψαχναν. Ο Ζαχαράκης ξεκίνησε την αντεπίθεση και την κατάλληλη στιγμή έβγαλε την πάσα στο Φώτη Κορομηλά που απέναντι από το Μπούτιβα πλάσαρε σωστά για το 1 – 0. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου ο Δαλαγιώργος δύο φορές από καλή θέση δεν κατάφερε να νικήσει το Μπούτιβα με το σκορ να παραμένει στο 1 – 0.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι βρήκαν χώρους και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τον Κώστα Κοκώνη και τον Καμμένο. Η μεγάλη ευκαιρία για τον Αχελώο χάθηκε στο 79ο λεπτό. Ο Αλέξανδρος Κ. Φούντας έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Αλεξάκης έκανε την προβολή, όμως ο Βασίλης Δημητρίου με εκπληκτική επέμβαση έδιωξε τη μπάλα κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Στα τελευταία λεπτά Λύρος και Ζαχαράκης είχαν δύο ακόμα ευκαιρίες, όμως δε νίκησαν το Μπούτιβα και το τελικό σφύριγμα του Λάμπρου έφερε τους πανηγυρισμούς στους ανθρώπους του Απόλλωνα για τη σημαντική νίκη.

Το φιλμ του αγώνα.

Φάουλ του Φώτη Κορομηλά ο Αλέξανδρος Αθανασίου από καλή θέση πιάνει την κεφαλιά που καταλήγει στην αγκαλιά του Μπούτιβα.
15΄ Ατομική ενέργεια και σουτ του Καμμένου η μπάλα έφυγε άουτ.
34΄ Σουτ του Ζαχαράκη απέκρουσε ο Μπούτιβας.
34΄ Ο Κουζέλης μπαίνει από δεξιά στην περιοχή κάνει το γύρισμα και διώχνει ο Δαλαγιώργος σε κόρνερ πριν γίνουν επικίνδυνοι οι παίκτες του Αχελώου.
36΄ Ατομική ενέργεια του Καμμένου που κάνει συρτό σουτ και αποκρούει ο Μπούτιβας.
41΄ Γκολ. Ο Ζαχαράκης φεύγει στην αντεπίθεση και την κατάλληλη στιγμή πασάρει στο Φώτη Κορομηλά που απέναντι από το Μπούτιβα με πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 – 0.
44΄ Κόρνερ του Φώτη Κορομηλά κεφαλιά του Δαλαγιώργου έφυγε άουτ.
45+2΄ Φάουλ του Φώτη Κορομηλά από δεξιά ο Δαλαγιώργος από καλή θέση δεν κάνει καλά την προβολή με τη μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.
47΄ Πάσα του Κοτρότσου στον Κώστα Κοκώνη που πλασάρει και αποκρούει στη δεξιά του γωνία ο Μπούτιβας.
52΄ Πάσα του Ζαχαράκη στον Καμμένο που σουτάρει από αριστερά μέσα στην περιοχή και ο Μπούτιβας στη δεξιά του γωνία διώχνει σε κόρνερ.
68΄ Σουτ του Καμμένου από πλάγια αριστερά μέσα στην περιοχή η μπάλα έφυγε άουτ.
69΄ Κόρνερ του Καραλή κεφαλιά του Τσιλιπάνου η μπάλα πέρασε άουτ.
72΄ Πάσα του Κοτρότσου στον Καμμένο που από το ύψος της περιοχής απέναντι στο Μπούτιβα έκανε το φαλτσαριστό σουτ που πέρασε άουτ.
79΄ Σέντρα του Αλέξανδρου Κ. Φούντα από δεξιά ο Αλεξάκης έκανε την προβολή και έδιωξε εντυπωσιακά ο Δημητρίου.
84΄ Μετά από προσπάθεια του Ζαχαράκη και κόντρα η μπάλα φτάνει στο Φώτη Κορομηλά που από καλή θέση έκανε το σουτ με τη μπάλα να περνά πάνω από το δοκάρι.
85΄ Φαλτσαριστό σουτ του Λύρου από αριστερά η μπάλα έφυγε άουτ.
87΄ Ο Λύρος πασάρει στο Ζαχαράκη που περνάει τον Τσιλιπάνο και σουτάρει με το Μπούτιβα να διώχνει.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Θόδωρος Λαυράνος): Δημητρίου, Τσακανίκας Ι., Χονδρογιάννης, Δαλαγιώργος, Αθανασίου Α., Κοκώνης Ε., Καμμένος (82΄ Καρτσακλής Α.), Κορομηλάς Φ., Κοκώνης Κ. (76΄ Λύρος), Κοτρότσος (91΄ Πίτλιγγερ), Ζαχαράκης.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Χρήστος Ζαπάντης): Μπούτιβας Μ., Φούντας Α.Δ. (58΄ Καπώνης), Μπαμπάτσικος, Τσιλιπάνος, Αλεξάκης, Μπακογιάννης, Ρουσογιάννης, Καραλής, Πελεκάνος, Φούντας Α.Κ., Κουζέλης.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...