Νίκη για την Γερμανία και με… τα δεύτερα

H Γερμανία νίκησε 3-2 την Αυστραλία, έτσι μετά την 1η αγωνιστική του Confederations Cup 2017 είναι στην κορυφή του 2ου ομίλου μαζί με την Χιλή, η οποία την Κυριακή είχε νικήσει το Καμερούν.

Ουσιαστικά, τα πάντα για την πρωτιά θα κριθούν στο ματς των “πάντσερ” με τους Νοτιοαμερικανούς το βράδυ της Πέμπτης (22/6).

Λαρς Στιντλ, Γιούλιαν Ντράξλερ και Λέον Γκορέτσκα πέτυχαν τα γκολ για τους Γερμανούς, για οποίους θυμίζουμε πως ο Γιόχιμ Λεβ δεν έχει στην αποστολή τους βασικούς, ενώ η Αυστραλία ισοφάρισε με τον Ρόγκιτς (1-1) και μείωσε στο 56′ με τον Γιούριτς, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει σε νέα ισοφάριση.

Μόλις στο 5ο λεπτό η Γερμανία άνοιξε το σκορ, με τον Στιντλ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μάθιου Ράιαν, έπειτα απ’το γύρισμα του Μπραντ από δεξιά.

Έπειτα από δύο ευκαιρίες του Μπραντ και άλλες τόσες του Βάγκνερ για τα “πάντσερ”, η Αυστραλία απείλησε για πρώτη φορά στο 37′ με τον Σέινσμπουρι , ενώ το 41′ κατάφερε να ισοφαρίσει 1-1, με το σουτ του Ρόγκιτς, έπειτα από το πρώτο του σουτ και την κόντρα στο σώμα του Κίμιχ.

Άμεσα η Γερμανία πήρε εκ νέου το προβάδισμα, με τον Ντράξλερ στο 44′ να σκοράρει με πέναλτι που κέρδισε ο Στιντλ, ενώ στο 48′ έγινε το 1-3 με “δράστη” τον Γκορέτσκα, από την ασίστ του Κίμιχ.

Τα “κανγκουρό” μείωσε σε 2-3 στο 56′ με τον Γιούριτς, αλλά δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε, με καλύτερη ευκαιρία να είναι το δοκάρι του Βέρνερ στο 74′ για τους Γερμανούς.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (3-6-1): Ράιαν, Ράιτ, Σένσμπουρι, Ντετζένεκ, Μόουι, Μίλιγκαν, Ρόγκιτς (71′ Τροΐζι), Λουόνγκο (46′ Ρόμπι Κρουζ), Λέκι, Μπέχιτς, Γιούριτς (87′ Τιμ Κέιχιλ).

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (3-5-2): Λένο, Κίμιχ, Μουστάφι, Ρίγκιντερ, Ρούντι, Μπραντ (63′ Ζούλε), Χέκτορ, Γκορέτσκα, Ντράξλερ, Στιντλ (78′ Εμρέ Τζαν), Βάγκνερ (57′ Βέρνερ).

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/289256-Nike-gia-ten-Germania-kai-me-ta-deytera ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...