Νίκη και πρόκριση με ανατροπή για τον Τρίκαρδο επί του Αστέρα Μεσολογγίου

Νίκη και πρόκριση στο κύπελλο με ανατροπή για την ομάδα του Τρίκαρδου Κατοχής επί του Αστέρα Μεσολογγίου το απόγευμα του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου με σκορ 2-1.

Η γηπεδούχοι ήταν αυτή που μπήκαν καλύτερα στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού καταφέρνοντας στο 10΄ με πλασέ από πλάγια θέση του Καλύβα να ανοίξει το σκορ 1-0.

Δέκα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι με τον Κακούρη θα κερδίσουν πέναλτι όταν ο ποδοσφαιριστής της Κατοχής θα ανατραπεί μέσα στην περιοχή από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Γιαγκιλίτση. Την εκτέλεση θα την αναλάβει ο ίδιος κάνοντας το 1-1.

Στο 34΄σε μια πανομοιότυπη φάση με αυτή που η φιλοξενούμενοι κέρδισαν το πέναλτι και ισοφάρισαν, ο Κακούρης αυτή την φορά θα προλάβει αμυντικούς και τερματοφύλακα και με ψηλοκρεμαστό σουτ θα δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του 1-2.

Ο Αστέρας εν συνεχεία θα προσπαθήσει να αντιδράσει ώστε να μπορέσει να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά η έλλειψη καθαρού μυαλού στην τελική πάσα δεν θα του επιτρέψει κάτι παραπάνω.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για μια φάση στο 54΄ όταν ο Κακούρης σε μονομαχία με τον Παναγιωτόπουλο στην περιοχή θα βρεθεί στο έδαφος με τον ρέφερι του παιχνιδιού να υποδεικνύει σε πρώτο χρόνο πέναλτι, κάτι το οποίο όμως θα αναιρέσει λίγο αργότερα μετά από συζήτηση την οποία είχε με τον πρώτο βοηθό του αγώνα.

Καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές από τις δυο ομάδες, αν αναλογιστούμε και την χρονική περίοδο που έγινε το παιχνίδι μιας και οι ομάδες είναι ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

6΄ατομική προσπάθεια και σουτ του Καλύβα από αριστερά, σε κόρνερ ο Τσιάρας.

7΄εκτελεση του κόρνερ με κομπίνα από τους γηπεδούχους, το σουτ του Τριφιάτη θα περάσει ελάχιστα αυτό από το οριζόντιο δοκάρι της εστία του Τσιάρα.

10΄ΓΚΟΛ, σέντρα από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, πλασέ του Καλύβα στην απέναντι πλευρά 1-0 για τον Αστέρα.

12΄μακρινή εκτέλεση φάουλ για τον Τρίκαρδο με τον Παναγιωτόπουλο, θα μπλοκάρει ο Γιαγκιλίτση.

20΄ΓΚΟΛ, βαθειά μπαλιά με αποδέκτη τον Κακούρη ο οποίος θα ανατραπεί από τον Γιαγκιλίτση μέσα στην περιοχή και θα κερδίσει το πέναλτι. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο ίδιος φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια 1-1.

34΄ΓΚΟΛ, νέα βαθειά μπαλιά με αποδέκτη τον Κακούρη ο οποίος θα προλάβει αμυντικούς και τερματοφύλακα και με ψηλοκρεμαστό σουτ θα κάνει την πλήρη ανατροπή δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του 1-2.

45΄πλασέ του Καλύβα άουτ.

54΄διαμαρτυριες από τους φιλοξενούμενους για πέναλτι σε μονομαχία Κακούρη με Παναγιωτόπουλο Α. και πτώση του πρώτου στην περιοχή, με τον ρέφερι του παιχνιδιού σε πρώτο χρόνο να το καταλογίζει και εν συνεχεία μετά από συνομιλία με τον πρώτο βοηθό να αναιρεί την απόφαση του.

69΄σέντρα του Καλύβα στην περιοχή, ο Μπαλαμπάνης δεν θα μπορέσει να έρθει σε επαφή με την μπάλα και αυτή να περνάει ελάχιστα άουτ.

87΄γεμισμα στην περιοχή για τον Αστέρα, σουτ πάνω στην κίνηση του Τριφιάτη άουτ.

90΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπλέτσα, θα μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Γιαγκιλίτσης.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Λιόνας, Μπαξας και Σπυρόπουλος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιάννης Ντζιβανάκης) Γιαγκιλίτσης, Νικολέρης (81΄Παλιάτσας), Τριφιάτης,, Παναγιωτόπουλος Α., Διαμαντόπουλος (75΄Γαντζούδης), Μπαλαμπάνης, Καλύβας, Μωραϊτης, Φτούλης, Κουφός (62΄Σχώρης), Μιχάϊ (λ.τ 33΄Στάθης).

ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ: (Γιώργος Ζήκος) Τσιάρας, Λουκας, Παναγιωτόπουλος Ε., Μπλέτσας, Δρακάς, Μπακογιάννης (91΄Γκεζέπης), Μπεναρδής, Μπαρούχος (λ.τ 53΄Σταθογιανόπουλος), Κακούρης, Ρόμπολας (87΄Μαχαλιώτης), Καραμήτσος (78΄Ντελιας).

aitosports.gr ρεπορτάζ φωτογραφίες



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...