Νίκη με ανατροπή για την ΑΕ Παλαιοπαναγιάς-Βίντεο οι καλύτερες φάσεις του αγώνα.

Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς – Α.Ο. Πενταλόφου 3-1

Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε η Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς αυτή την αγωνιστική, αφού επικράτησε εντός έδρας με 3-1 του Α.Ο. Πενταλόφου. Το παιχνίδι ήταν εκρηκτικό από την αρχή με αρκετές φάσεις και πολλά σκληρά μαρκαρίσματα και από τις δύο ομάδες.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 24′ της αναμέτρησης, όταν μετά από σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων, ο Πασπαλιάρης με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χασαπογιάννη. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Γεωργακόπουλος μετά από ωραία προσωπική ενέργεια και σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έφερε το ματς στα ίσια.

Στην επανάληψη, οι παίκτες της Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς μπήκαν πιο δυνατά ψάχνοντας το γκολ της νίκης και στο 75′ προηγήθηκαν και πάλι με τον Γεωργακόπουλο, ο οποίος σημείωσε ένα εκπληκτικό γκολ με σουτ στην κίνηση έξω από τη μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων, στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί “παραθυράκι” του Κουτρούλη. Το τελικό 3-1 σημείωσε στο 89′ ο Κατσάμπας, αφού πέρασε τον Κουτρούλη και πλάσαρε υποδειγματικά, σφραγίζοντας έτσι την πρώτη νίκη της Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς στο φετινό πρωτάθλημα.

Την επόμενη αγωνιστική (3η) η Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Παιανία Μάστρου την Κυριακή 18/10 και ώρα 16:00.

Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς (Νίκος Γεωργακόπουλος): Χασαπογιάννης, Κυρίτσης, Καραγιάννης (45′ Καραΐσκος Δ.), Καραΐσκος Θ., Μιχαλόπουλος, Σταυρόπουλος Όμ., Καραΐσκος Α., Σανιδάς, Γεωργακόπουλος, Κατσάμπας, Μαστροκώστας.

Α.Ο. Πενταλόφου: Κουτρούλης, Μπλαχούρας, Muga (53′ Μπέλλος), Αλεξόπουλος, Κουτρούλης Σ., Ναούμης, Μπέκος Ν. (69′ Τριανταφυλλόπουλος), Κατσούδας (53′ Κουκουρδέλης Π.), Διαμαντόπουλος, Φλωρόπουλος, Πασπαλιάρης (84′ Πανόπουλος).



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...