Νίκη με ανατροπή για τον Όμηρο επί του Απόλλων Θέρμου

Ο Όμηρος Νεοχωρίου παρέμεινε στη 2η θέση της βαθμολογίας της Α΄ ΕΠΣΝΑ κερδίζοντας με 3 – 1 στην έδρα του τον Απόλλωνα Θέρμου 1957.

Η ομάδα του Χρήστου Ζαπάντη έμεινε πίσω στο σκορ στο 20ο λεπτό, όμως στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα έκανε την ολική ανατροπή.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 20ο λεπτό, όταν ο Ρεπανίδας έκλεψε τη μπάλα από τον Παπανικολάου και πάσαρε στον Τζουλιάνο Μούτσα, που με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα. Ο Όμηρος δεν ήταν καλός επιθετικά στο πρώτο μέρος και το 0 – 1 παρέμεινε.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και έπαιξαν αρκετά από τα άκρα δημιουργώντας ρήγματα στην άμυνα του Απόλλωνα. Στο 55΄ ο Πασπαλιάρης κέρδισε πέναλτι, όμως στην εκτέλεση ο Κούντρας νίκησε το Γκασούκα διώχνοντας τη μπάλα και στην επαναφορά απέκρουσε το κοντινό πλασέ του Νικολογιάννη.

Στο 69΄ ο Γκασούκας έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία και στο 74΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κοντογιάννη ο Παπανικολάου με κεφαλιά ισοφάρισε. Ο Όμηρος συνέχισε να πιέζει και στο 79΄ ο Κοντογιάννης εκτέλεσε απευθείας κόρνερ και παρά την προσπάθεια του Κούντρα η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 2 – 1.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Γκασούκας βγήκε στην αντεπίθεση από αριστερά και πάσαρε στον Καλογερόπουλο, που με σουτ από το ύψος του πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3 – 1.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Χρήστος Ζαπάντης): Δουλιώτης, Παπανικολάου, Παπαευθυμίου, Νικολογιάννης, Μπαλαμπάνης, Πασπαλιάρης (93΄ Τρικαλινός), Κονταρής (46΄ Καλογερόπουλος), Κοντογιάννης, Γκασούκας, Ευθυμίου (80΄ Βαλτογιάννης), Τσιφοπανόπουλος (93΄ Λαγός).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΡΜΟΥ 1957 (Κώστας Γιωτόπουλος): Κούντρας, Γκουτσέλης, Παντής (72΄ Καλλιακμάνης), Ρόκκος, Ψηλός, Προβίδας (80΄ Κόκκοτος), Σπυριλιώτης, Καμζέλας, Σέρτζιο Μούτσα (67΄ Κακούρης), Τζουλιάνο Μούτσα, Ρεπανίδας.

Πηγή: websports.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...