Νίκη στις καθυστερήσεις για τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Σταύρος Τσουκαλάς σκόραρε σε… νεκρό χρόνο και… έληξε (κάνοντας χαρακτηριστικό πανηγυρισμό) το ματς, δίνοντας τη νίκη στον Αστέρα Τρίπολης με 1-0 κόντρα στη Βέροια.

Η δυνατή βροχόπτωση αποτελεί μία καλή δικαιολογία για το κάκιστο θέαμα που προσέφεραν οι δύο αντίπαλοι στο πρώτο ημίχρονο. Τα μάτια των λιγοστών θεατών, αναμφίβολα, θα πόνεσαν…

Το γεγονός και μόνο ότι η πρώτη τελική προς την εστία καταγράφηκε στο 78ο λεπτό (σε φάουλ του Τσιλιανίδη που απέκρουσε ο Καντιμοίρης) τα λέει όλα, ενώ μέχρι τότε οι συνολικές τελικές ήταν 4-0.

Δευτερόλεπτα μετά την επίμαχη φάση, παίκτες των δύο ομάδων έχασαν την ψυχραιμία τους και αντάλλαξαν μερικά σπρωξίματα, με συνέπεια οι Μπέρτος και Μπαλάφας (είχε περάσει ως αλλαγή 11 λεπτά νωρίτερα και είχε δεχθεί κίτρινη στο 77’) να αποβληθούν με απευθείας κόκκινη κάρτα. Σε αυτή τη φάση τη γλίτωσε ο Καλτσάς, που κτύπησε τον Χαροντάκη

Στα αξιοσημείωτα, οι τρεις αναγκαστικές αλλαγές της Βέροιας (Βίτι, Άρτσε, Σισοκό) και, βέβαια, οι εννέα κίτρινες και οι δύο κόκκινες κάρτες του αγώνα.

Τελικά, αυτό το κάκιστο ματς έμελλε να αναδείξει νικητή, αφού μετά από γύρισμα του νεοεισελθόντος Κώτσιρα στο 95’, ένας ακόμη παίκτης που προερχόταν από τον πάγκο (Τσουκαλάς) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καντιμοίρη και χάρισε τους τρεις βαθμούς στον Αστέρα Τρίπολης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Ιγκόρ, Ευαγγέλου, Μπέρτος, Γιαννούλης, Δημούτσος (58’ Τσιλιανίδης), Χαμντανί, Καλτσάς (83’ Κώτσιρας), Φαρίνια (59’ Τσουκαλάς), Μάσα, Ιωαννίδης.

ΒΕΡΟΙΑ (Θωμάς Γράφας): Καντιμοίρης, Βασιλαντωνόπουλος, Μεληκιώτης, Σισοκό (75’ Καλί), Ναβαλόφσκι, Ασίγκμπα, Άρτσε (67’ Μπαλάφας), Μαραγκός, Χαροντάκης, Βίτι (56’ Μαλόν), Σισίνιο.

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου

1. Άρης 3

2. Αστέρας Τρίπολης 3

3. Βέροια 0

4. Αιγινιακός 0

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...