Νίκη τετράδας για τον Ατρόμητο Γέφυρα.Φωτο-ρεπορτάζ

Σε λίγη ώρα οι καλύτερες φάσεις του αγώνα

Σε μια νίκη ¨χρυσάφι» προχώρησε η ομάδα του Γιάννη Πανουργιά απέναντι στον Τρίκαρδο Κατοχής . Οι γηπεδούχοι είχαν εξαιρετική παρουσία στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής και με την έναρξη του αγώνα πίεζαν συνεχώς την ομάδα της Κατοχής η οποία διαμαρτύρεται για να δύο πέναλτι που καταλόγισε ο κ. Τσοπλάκος  αλλά και για μια περίπτωση οφ σάιντ στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Ατρόμητος Γέφυρα  κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Θ. Καλαβρουζιώτη στο 26’  αν και είχε ξανά την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ πέντε λεπτά νωρίτερα με εκτέλεση πέναλτι του Ρουμπάτο το οποίο απέκρουσε ο Σίμος. Οι γηπεδούχοι πίεζαν συνεχώς και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να σημειώσουν κι άλλο τέρμα κάτι που κατάφεραν στο 57’ με τον Μ.Παναγιωτόπουλο . Στο 63΄Ο Ρουμπάτος «κλείδωσε» το ματς σημειώνοντας ακόμη ένα τέρμα για την ομάδα του κάνοντας το 3-0. Στην συνέχεια η ομάδα της Κατοχής έβγαλε αντίδραση και έφτασε στο γκολ με τον Μπάμπη Νάκο στο 68’ να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα από το ύψος της μεγάλης περιοχής μειώνοντας σε 3-1.

Ατρόμητος:(Πανουργιάς): Δούρος, Βλάχος, Κάκκος, Σπανογιάννης,Κάκκος Χ.,Θανασιός(88Παναγιωτόπουλος), Ζαχαρόπουλος(Αμπντέλ Σαλάμ),Ρουπάτος(85’Πετσίνης) , Καλαβρουζιώτης Θ.(75’Ταμπάκης), Κουραχάνης,Παναγιωτόπουλος.

Τρίκαρδος Κατοχής: (Ασπρογέρρακας): Σίμος, Χαλαζιάς, Βασιλάρης, Γατσώρης,Δράκας , Φραγγούλης, Γαβρίνας,Μούτσα,Σεραφίγγος, Νάκος,Φράγκος(63’Μακρής).

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...