Νίκη του Α.Ο.Γαλατά με διαμαρτυρίες από τους Νέους Ναυπάκτου

ΑΟ ΓΑΛΑΤΑΣ 2
ΝΕΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 1
Δύο ομάδες της Ναυπακτίας Α.Ο. Γαλατάς και Νέοι Ναυπάκτου συναντήθηκαν στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της Γ’ ΕΠΣΝΑ στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου. Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του Γαλατά με 2-1 σε ένα παιχνίδι που οι Νέοι Ναυπάκτου διαμαρτύρονται για διαιτητικά λάθη. Το παιχνίδι με αυτογκόλ στο 20’ από το Βαϊνα δίνοντας το προβάδισμα με αυτό τον τρόπο στους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να φτάσουν στο γκολ χάνοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους  Ζαΐμη στο 21’ και τον Θώδη στο 23’, έχοντας παράπονα για τον διαιτητή του αγώνα που δεν εφάρμοσε τον κανονισμό σε ανατροπή του Δεσποτόπουλου από τελευταίο παίκτη του Α.Ο Γαλατά και δεν τον απέβαλε τιμωρώντας των μόνο με κίτρινη κάρτα.
Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου στο 43’ ο Θώδης με σούτ έξω από την περιοχή θα ισοφαρίσει. Το δεύτερο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας λόγος του ότι δεν υπήρξε ευκαιρία και από τις δύο ομάδες. Η φάση που έκρινε τον αγώνα έγινε στο 95’  ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπερ των γηπεδούχων  σε ανατροπή του Τσόβουλου, την εκτέλεση ανέλαβε ο Στεφανιδέλης Μ. διαμορφώνοντας το τελικό 2-1, κάτω από τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.
Α.Ο. Γαλατάς: Δαδάνης, Μιλάτος(89’ Γεωργάρας) , Μπέλλας, Σακιριανός, Σακαρέλος, Νησίδης, Βασιλόπουλος, Τσόβολος, Κρέτσης(73’ Τσαμαδός), Στεφανιδέλης, Μαργαρίτης(79’ Σταφανιδέλης Π.)
ΝΕΟΙ. Καρναχωρίτης, Παναγόπουλος, Καλτσής, Ραυτόπουλος, Βελής, Πλούμης, Τσεπέλε, Θώδης, Ζαίμης (88 Τριανταφύλλου) Ξάνθης (70 Παπαιωαννίδης) Δεσποτόπουλος


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...