Νίκος Γκάνος: «Το τραγούδι της Ηλιάδη είναι τούρκικο!»

Νίκος Γκάνος: «Το τραγούδι της Ηλιάδη είναι τούρκικο!»
Ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε για την καριέρα του, τα τούρκικα σίριαλ και το τραγούδι της Αγγελικής Ηλιάδη!
Ο Νίκος Γκάνος μίλησε για την αρχή της καριέρας του. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, τον είχαν ανακαλύψει μέσω του facebook. Χαρακτηριστικά λέει:

«Με ανακάλυψε ο Μάκης Πουνέντης μέσω του facebook ! Εκεί έκανα post διάφορα τραγούδια που ερμήνευα και έτσι μου έγινε η πρόταση. Έγινα γνωστός μέσα από τα social Media. Ουσιαστικά έκανα πρώτος το άνοιγμα στον αγγλικό στίχο. Νομίζω ότι θα κρατήσει στην Ελλάδα γιατί δείχνει να αρέσει πολύ στον κόσμο!»

Στην συνέχεια μίλησε για τα τούρκικα σίριαλ που έχουν εισβάλλει στην ελληνική τηλεόραση. Μεταξύ άλλων χαρακτήρισε το υποψήφιο τραγούδι της Αγγελικής Ηλιαδή ‘τούρκικο’.

«Το τραγούδι της Ηλιάδη θα μπορούσε να έχει μπουζούκι να είναι πιο ελληνικό. Το έκαναν τούρκικο. Συμφωνώ με τον Λιάγκα! Δεν μας φτάνουν τα σήριαλ έχουμε και τραγούδια. Μου φάνηκε πράγματι πολύ τούρκικο και ανατολίτικο. Παλιότερα έκανα λαϊκό πρόγραμμα σε διάφορα μαγαζιά. Φαντάσου εμένα να τραγουδάω σε πίστα «πότε Βούδας, πότε Κούδας». Μ’ αρέσει πολύ η Έλενα Παπαρίζου και ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Σάκης Ρουβάς και θα ήθελα να δουλέψω μαζί τους! Εννοείται ότι Θα πήγαινα με μεγάλη χαρά στη Eurovision. Δε μου έχει γίνει ποτέ πρόταση αλλά θα το ήθελα πολύ»., είπε.

Όλα αυτά έγιναν στην εκπομπή «Movies & Stars» που θα μεταδοθεί την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου στο MTV.

www.tralala.gr

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...