Νίκος Ματούλας: «Όλη η χρονιά το ματς με τον Ναυπακτιακό Αστέρα»

Ο έμπειρος μέσος του Μακεδονικού Φούφα Νίκος Ματούλας μίλησε στη «Μetrosport» για το ντέρμπι της Κυριακής και την εντυπωσιακή πορεία της ομάδας στο Πρωτάθλημα.

Το πλέον καθοριστικό βήμα για την άνοδο στη Football League θέλει να κάνει ο Μακεδονικός Φούφα απέναντι στον Ναυπακτιακό.

Η ομάδα της Εορδαίας πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία από το ξεκίνημα του Πρωταθλήματος και απέναντι στον Ναυπακτιακό θέλει να αποδείξει πως είναι η καλύτερη ομάδα και δικαιούται το εισιτήριο της απευθείας ανόδου. Ενας εκ των πλέον έμπειρων ποδοσφαιριστών, ο 30χρονος μέσος Νίκος Ματούλας μίλησε στη «Μetrosport» για το μεγάλο ματς της Κυριακής και τη σημασία του. «Είναι ο τελικός των τελικών. Για εμάς είναι όλη η χρονιά αυτό το παιχνίδι. Παρ’ ότι έχει ακόμη πέντε αγωνιστικές μετά, σε περίπτωση νίκης κάνουμε το πιο καθοριστικό βήμα και αποκτούμε πολύ μεγάλο πλεονέκτημα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Το γυρίσαμε στο Πρωτάθλημα»

Βασικό στέλεχος του Μακεδονικού Φούφα από την περσινή σεζόν, ο Ματούλας έχει πετύχει ήδη δύο καθοριστικά γκολ κόντρα σε Λευκίμμη (1-0) και Ναυπακτιακό (1-1) δίνοντας σημαντικούς βαθμούς στην ομάδα του. «Σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε εξ αρχής ότι θα ήμασταν πρώτοι», σχολίασε ο έμπειρος μέσος για τη φετινή πορεία της ομάδας και προσέθεσε:

«Δεν ξεκινήσαμε καλά την προετοιμασία μας, στα φιλικά γνωρίσαμε κάποιες ήττες, όμως, το γυρίσαμε στο Πρωτάθλημα. Δείξαμε ότι μπορούμε να κοντράρουμε καλές ομάδες, εμείς κερδίζαμε, οι άλλοι έχαναν βαθμούς και από ένα σημείο και μετά φάνηκε ότι μπορούμε να κόψουμε πρώτοι το νήμα. Πλέον αυτός είναι ο στόχος μας», υπογράμμισε.

Οσο για το μυστικό της επιτυχίας; «Το καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας και εμείς οι ποδοσφαιριστές, αλλά και όλοι μέσα στην ομάδα. Από πέρσι ακόμη. Παρ’ ότι ήρθε νέος προπονητής το καλοκαίρι και κάποιοι καινούργιοι παίκτες αυτό δεν άλλαξε», τόνισε.

πηγή: metrosport.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...