Ο Νίκος Παπανδρέου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Βασίλη Γκίζα, «Συνεργασία Πολιτών», μιλά στην «ε» για την απόφασή του αυτή, αλλά και για το Ναύπακτο του σήμερα και του αύριο.
Εύκολη ή δύσκολη απόφαση να είσαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με δεδομένο το ότι συνεπάγεται πολλά, τόσο πριν, όσο και μετά τις εκλογές στην περίπτωση που εκλεγείς; Εξ αρχής ήταν δύσκολη απόφαση για το αν θα είμαι η υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Από τη μια  οι επαγγελματικές  και οικογενειακές υποχρεώσεις που δεν αφήνουν ελεύθερο χρόνο από την άλλη το άγχος και το άγνωστο της πρώτης φοράς. Όσον αφορά το μετά εάν εκλέγω δύσκολη γιατί οι ευθύνες και υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες προς τους συνδημότες μου, αλλά και γενικότερα προς τον τόπο.
«Συνεργασία Πολιτών»… Βασίλης Γκίζας. Αν σου ζητούσα να μου περιγράψεις την ομάδα σας αλλά και τον επικεφαλής της, τι θα μου έλεγες; Είμαστε μια νέα ομάδα, ως επί το πλείστων άπειρη (πολιτικός δεν γεννήθηκε κανείς), με όραμα για ένα καλύτερο αύριο, με όρεξη να προσφέρουμε στα κοινά, που θα σηκώσουμε τα μανίκια από την πρώτη μέρα, χωρίς μεγάλα λόγια, με νέες ιδέες, χωρίς παρωπίδες και με ανοιχτά τα αυτιά προς όλους τους συμπολίτες σε αυτούς που μας ψήφισαν αλλά και σε αυτούς που δεν μας ψήφισαν. Όσον αφορά το Βασίλη Γκίζα είναι ένας νέος άνθρωπος, άφθαρτος, με όρεξη για δουλειά, που αγαπάει τον τόπο του, που είναι υποχρεωμένος να πετύχει.
Η Ναυπακτία του σήμερα και η Ναυπακτία του αύριο. Που είμαστε και που θεωρείς πως πρέπει να φτάσουμε; Πιστεύω ότι σαν Δήμος όσον αφορά την παροχή υπηρεσιών προς του δημότες του είμαστε πάνω κάτω στον μέσο όρο που συναντάμε στην Ελλάδα. Πρέπει όμως κάποια στιγμή να εξελιχθούμε και να ακολουθήσουμε τους ρυθμούς της εποχής παίρνοντας παράδειγμα από άλλους δήμους της χώρας που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις. Όσον αφορά την παροχή υπηρεσιών προς τον τουρίστα πιστεύω ότι είμαστε σε χαμηλό επίπεδο. Για παράδειγμα στον τομέα των υποδομών πρέπει να βρούμε τους τρόπους να προσελκύσουμε επενδύσεις που θα ανεβάσουν επίπεδο γενικότερα των τουρισμό μας. Είμαστε μια όμορφη περιοχή με βουνό και θάλασσα που πρέπει να δουλεύουμε και να στηρίζεται η οικονομία του δήμου μας καθ΄ όλη την διάρκεια του χρόνου.
Γιατί την 26η Μαΐου ο ψηφοφόρος να επιλέξει το βάλει ένα σταυρό δίπλα στο όνομα Νίκος Παπανδρέου;  Επειδή δεν μου αρέσει να περιαυτολογώ, θα αφήσω τους συνδημότες μου να  πάρουν την απόφαση τους και να ψηφίσουν όποια παράταξη και κατ’ επέκταση όποιον υποψήφιο θεωρούν ότι μπορεί να προσφέρει για το κοινό καλό και να πάει τον δήμο μας ένα βήμα παραπέρα.
Από την έντυπη έκδοση της εφημερίδας «εμπρός»



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...