Νίκος Πλούμης (πρ.τ.κ.Ναυπάκτου):Δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος

Με μια ανακοίνωσή του,προς όλους,ο πρόεδρος της τ.κ.Ναυπάκτου Νίκος Πλούμης,γνωστοποιεί την πρόθεσή του να μην συμμετέχει σ’αυτές τις εκλογές ως υποψήφιος.Στο κείμενό του,κάνει μια μικρή αναφορά στα δικά του πεπραγμένα από τη θέση που κατείχε για 5 χρόνια,ενώ παράλληλα ευχαριστεί δημόσια τον δήμαρχο Π.Λουκόπουλο για την εμπιστοσύνη που επεδειξε στο πρόσωπό του

Αναλυτικά γράφει.

Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές δεν θα είμαι υποψήφιος

Ο κύκλος στην πολιτική και την τοπική αυτοδιοίκηση κλείνει, προσωρινά έστω. Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που συμμετείχα στην ομάδα του Δημάρχου Τάκη Λουκόπουλου και συνεισέφερα από τη θέση του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπάκτου στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση πολύ σημαντικών έργων που θα αλλάξουν την εικόνα της πόλης στα επόμενα χρόνια.

Η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός του Ξενία, οι αναπλάσεις του ιστορικού κέντρου και της πλατείας της Αγίας Παρασκευής, η δημιουργία πολιτιστικού μονοπατιού, η δημιουργία ανοικτών κέντρων εμπορίου και πολλά άλλα, μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι στην αρχή τους ή να μην έχουν ξεκινήσει ακόμη, όμως έχουν εξασφαλισμένη χρηματοδότηση και η υλοποίησή τους είναι θέμα χρόνου.
Η Δημοτική Κοινότητα συμμετείχε σε πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις (Χριστουγεννιάτικο χωριό, Ναυμαχία, Καρναβάλι, κ.α.).

Στηρίξαμε και στηρίζουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Μαγειρείο του Δήμου το οποίο έχει πολύτιμη προσφορά στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού της περιοχής μας. Είχαμε συνεισφορά σε έργα που βελτίωσαν την ποιότητα ζωής των πολιτών, όπως η κατασκευή πεζοδρομίων στα ανατολικά, η ασφαλτόστρωση των παζαριών, η ανάπλαση του αλσυλλίου και στο ποταμάκι του Ξενία, ασφαλτοστρώσεις δρόμων, κλπ. Αντιμετωπίσαμε με επιτυχία θέματα της καθημερινότητας όπως η καθαριότητα, αλλά και υπηρεσιακά θέματα καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που ήταν στην αρμοδιότητα μας.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, για την συνεισφορά τους και την άψογη συνεργασία που είχαμε. Οι όποιες αντιπαραθέσεις υπήρξαν είχαν σκοπό το καλύτερο αποτέλεσμα για τον Δήμο. Επίσης να ευχαριστήσω τους αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους που ήταν δίπλα μας και όλοι μαζί προσπαθήσαμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα των δημοτών.
Τέλος, με βαθιά συγκίνηση και ευγνωμοσύνη θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Τάκη Λουκόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, αλλά κυρίως για το παράδειγμά και την ανιδιοτέλεια του που ήταν οδηγός για όλους μας. Θα είμαι δίπλα του όχι μόνο στην θητεία που ολοκληρώνεται αλλά και στην επόμενη που θα αξιωθεί να εγκαινιάσει τα έργα που σχεδίασε και οραματίστηκε.
Με Τιμή 
Πλούμης Νίκος – Πρόεδρος ΔΚ Ναυπάκτου



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...