Νίκος Ταμπάκης – Ναυπακτία: Η επιλογή του σήμερα καθορίζει το αύριο της πόλης

-Ποια ήταν τα κίνητρά σας να ασχοληθείτε με τις αυτοδιοικητικές εκλογές; Το κίνητρο μου ήταν η αγάπη και το ενδιαφέρον που έχω για τον τόπο μου και η θέληση να προσφέρω στον τόπο που μεγάλωσα και έχω αποφασίσει να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου.

-Ο προσωπικός σας στόχος ποιος είναι; Στόχος μου είναι να εκλέγω και να προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να προσφέρω για το καλύτερο του Δήμου και να βάλω και εγώ το δικό μου λιθαράκι στην ανάδειξη της Ναυπακτίας.

-Για ποιο λόγο επιλέξατε να κατεβείτε υποψήφιος με τον συνδυασμό «Πάμε μπροστά με συνέπεια και αμεσότητα»; Βασικά είχα προτάσεις και από άλλες δυο παρατάξεις και τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό, αλλά είχα αποφασίσει αρκετό καιρό πριν ότι μόνο με υποψήφιο Δήμαρχο των Ανδρέα Κοτσάνα θα έβαζα υποψηφιότητα στις εκλογές. Έναν άνθρωπο που επί 5 χρόνια ήταν όλη μέρα μέσα στο δρόμο για να λύσει τα προβλήματα του Δήμου και ήταν πάντα δίπλα στον πολίτη. Βλέποντας την εργατικότητά του και το μεράκι του για το καλύτερο της περιοχής και του πολίτη δεν μπορούσα να αρνηθώ. Αυτοί ήταν οι κύριοι λόγοι.

-Ποιες είναι οι βασικές προτάσεις σας για την ανάπτυξη του τόπου σας; Βασικά πρέπει να λύσουμε δυο μεγάλα θέματα της Ναυπάκτου. Το κυκλοφοριακό και το parking, που πιστεύω ότι είναι και τα μεγαλύτερα πρόβλημα.

Λύνοντας αυτά τα δυο θέματα, η πόλη θα μπορέσει να πάρει μεγάλη ανάσα.

Να οργανώσουμε τους αρχαιολογικούς χώρους, ώστε να μπορούν να γίνουν επισκέψιμοι (Κάστρο Ναυπάκτου-Αντιρρίου κ.λ.π.) να προβάλουμε σωστά και αποτελεσματικά τα αξιοθέατα της περιοχής. Να προβάλουμε σωστά και πιο αποτελεσματικά την πόλη και τις γύρω περιοχές.

Να λύσουμε το θέμα της διασκέδασης στην πόλη, ώστε ο κόσμος που θα έρχεται για διακοπές να μπορεί να περνάει όσο πιο όμορφα γίνεται, ώστε να θέλει να επισκεφτεί ξανά τη Ναύπακτο. 

Ζούμε σε μια από τις πιο όμορφες πόλης της Ελλάδας, αλλά νομίζω την αδικούμε, εμείς οι ίδιοι, πρέπει να εκμεταλλευτούμε στο ακέραιο όλες τις προϋποθέσεις και τις ομορφιές που έχει η Ναύπακτος.

-Σ’ αυτόν τον προεκλογικό αγώνα τι σας λένε οι πολίτες που έρχεστε σε επαφή; Η αλήθεια είναι ότι με όποιον έχω μιλήσει έχω ακούσει θετικά σχόλια για την προσπάθεια μας και σαν συνδυασμός, αλλά και για την δουλειά του Υποψηφίου Δημάρχου που στηρίζω.

Πάντα στην ζωή μου θέλω να διεκδικώ το καλύτερο για τον τόπο που μεγάλωσα και αγαπώ….!!!! Σας παραθέτω κάποιες από τις σκέψεις μου για τον πρώην Δήμο Αντιρρίου… 1) Συντήρηση κάστρου Αντιρρίου και αρχαίου θεάτρου Μακύνειας ώστε να μπορούν να είναι επισκέψιμα… 2) Προσέγγιση επενδυτών για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στους εργοταξιακους χώρους…. 3 )Συντήρηση και εύκολη πρόσβαση προς Χαλουλ Αγά και λουτρά αγραπιδοκαμπου… 4) Καθαρισμό και εκμετάλλευση των παραλιακών χώρων από Πλατανίτη μέχρι Ρίζα….. 5) Διεκδίκηση και μετακίνηση της έκθεσης της γέφυρας στην καρδιά του Αντιρρίου…(πρώην δημαρχείο Αντιρρίου) ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΩΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!!!!

Βιογραφικό

Γεννήθηκε το 1989 στην Πάτρα ενώ μεγάλωσε και κατοικεί μόνιμα στο Αντίρριο. Είναι επιχειρηματίας και ασχολείται με τον αθλητισμό. Έχει διατελέσει μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αντιρρίου και Αντιπρόεδρος στον Εμπορικό Σύλλογο Αντιρρίου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...