Νίκος Χαρδαλιάς: Η μικρή του κόρη έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Ανήμερα της… πρώτης επετείου από την έναρξη της Επιχείρησης Ελευθερίας, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, ενημερώνει πως η μικρή του κόρη, Δήμητρα, έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Αναλυτικά αναφέρει στην ανάρτησή του: «Σήμερα, στα πρώτα γενέθλια της Επιχείρησης Ελευθερία, η μικρή μας Δήμητρα, αποφασισμένη και χαμογελαστή, έβαλε το δικό της λιθαράκι, έκανε το δικό της βήμα προς την ελευθερία. Με ασφάλεια και με εμπιστοσύνη στην επιστήμη εμβολιαζόμαστε, αφήνουμε πίσω μας την πρωτοφανή αυτή παγκόσμια πανδημία και παίρνουμε σταδιακά πίσω τις ζωές μας.

Ένας χρόνος λοιπόν “Επιχείρηση Ελευθερία”! Σαν σήμερα, το βράδυ της 11ης Ιανουαρίου 2021, στον Φάρο και στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, κουρασμένοι, αγχωμένοι, αλλά τόσο μα τόσο αποφασισμένοι, μια δυναμική και δεμένη, μέσα από τα συνεχόμενα ξενύχτια προετοιμασίας, ομάδα απο το Υγειας, το Ψηφιακής Διακυβέρνησης, την Προεδρία της Κυβέρνησης, την ΓΓΠΠ και τις ΕΔ, ξεκινούσαμε το ξεχωριστό μας στοίχημα, δρομολογούσαμε το ταξίδι της χώρας μας προς την ελευθερία.

Μια βραδιά τόσο ξεχωριστή στις καρδιές, τα μυαλά, και τις ψυχές πολλών από εμάς. Ο αγώνας συνεχίζεται…».

newsit,gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...