“Ναι” Μεϊμαράκη στον Τσίπρα

Ως «εύλογο» χαρακτηρίζει ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης το αίτημα του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα στην συνάντηση με τους συνεισηγητές της έκθεσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το ρόλο της τρόικας να συμμετέχουν όλα τα μέλη των αρμόδιων Κοινοβουλευτικών Επιτροπών και όχι μόνο τα Προεδρεία.

Σε απάντησή του ο κ. Μεϊμαράκης αναφέρει ότι «έλαβε την επιστολή του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αλέξη Τσίπρα με το εύλογο αίτημα το οποίο έχει ήδη συζητηθεί με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και θα προσδιοριστεί από κοινού η διαδικασία της συνάντησης, ώστε να απαντηθούν ουσιαστικά όλα τα ερωτήματα τα οποία υπάρχουν και θέτουν οι Έλληνες πολίτες».

Σύμφωνα με την απάντηση του Προέδρου της Βουλής το αίτημα έχει ήδη συζητηθεί με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το πρόγραμμα τα μέλη της Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ότμαρ Κάρας και Λεμ Χοάνγκ Νγκοκ, θα συναντηθούν στις 9 Ιανουαρίου με το Προεδρείο της Βουλής, καθώς και με τους Προέδρους και Αντιπροέδρους των Διαρκών Επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων και Κοινωνικών Υποθέσεων, της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...