Νατάσα Ράγιου για τον σύντροφό της: Ο Τζιοβάνι ήρθε και με ζήτησε από τον άντρα μου

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, Νατάσα Ράγιου, και ο σύντροφος της Τζιοβάνι Φαλιέρο μιλούν για πρώτη φορά μαζί για την πρώτη τους γνωριμία, για τον έρωτα τους, τη ζωή τους στη Ρόδο και τα σχέδια για το γάμο τους.

Η Νατάσα Ράγιου αναφέρεται και στον πρώην σύζυγο της, με τον οποίο έχει άριστες σχέσεις και αποκαλύπτει ότι γνώρισε τον Τζιοβάνι Φαλιέρο, ενώ ήταν ακόμη παντρεμένη και ότι ο Τζιοβάνι πήγε και τη «ζήτησε» από τον άντρα της.

Για την ζωή της στην Ρόδο η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος ανέφερε «η Ρόδος προέκυψε στη ζωή μου από τον άνθρωπο της ζωής μου Τζιοβάνι Φαλιέρο. Ο Τζιοβάνι είναι αρχιτέκτονας διακοσμητής και ήρθαμε στη Ρόδο για δουλειά του και μείναμε 2,5 χρονιά»

Και μιλώντας στην κάμερα της «Ελένης» η Νατάσα Ράγιου παραδέχθηκε «είμαι ερωτική μετανάστρια γιατί πατρίδα σου είναι εκεί που αγαπάς.

«Για’ μένα η ζωή είναι ένα ταξίδι , η Νατάσα ήταν ο πιο σημαντικός σταθμός» εξομολογήθηκε ο Τζιοβάνι Φαλιέρο και παραδέχθηκε «δεν ήξερα καν ποια είναι η Νατάσα γιατί ταξιδεύω και δεν παρακολουθώ».

Για την γνωριμία τους ο σύντροφος της παρουσιάστριας αποκάλυψε «με δυσκόλεψε πάρα πολύ η Νατάσα να μου πει το ναι αλλά και εγώ δεν τα παρατάω» και για έναν ενδεχόμενο γάμο είπε «να περιμένετε γάμο, θα γίνει όπως πρέπει».

«Όταν μιλάει για μένα ο Τζιοβάνι είμαι έτοιμη να βάλω τα κλάματα. Κάθε μέρα είναι γιορτή με αυτόν τον άνθρωπο», σχολίασε η Νατάσα Ράγιου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...