Ναυπάκτος:19 παιδιά νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Πάτρας με συμπτώματα σοβαρής γαστρεντερίτιδας

Νεότερα 14/10

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες

Αυξήθηκε ο αριθμός των εισαγωγών σε νοσοκομεία της Πάτρα από παιδιά που πήγαν με έντονα συμπτώματα γαστρεντερίτιδας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianwews.gr ο αριθμός που νοσηλεύονται στο Καραμανδάνειο είναι 17 παιδιά και 2 στην παιδιατρική του νοσοκομείου του Ρίο. Σύμφωνα με ενημέρωση που έχουμε κανένα παιδί δεν διατρέχει κίνδυνο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι περισσότερα από 25 παιδιά πήγαν στο νοσοκομείο και τα 19 χρειάστηκε να εισαχθούν. Όπως σας αναφέραμε και χθες αναμένονται οι μικροβιολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν είναι από τροφή που κατανάλωσαν στον παιδικό σταθμό.

Πρώτη ενημέρωση 13/10/22

Εξετάζεται το ενδεχόμενο για το αν πρόκειται από την τροφή που κατανάλωσαν στο παιδικό σταθμό που πηγαίνουν.

Περισσότερα από δέκα παιδιά από τη Ναύπακτο πήγαν στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Πατρών με σοβαρά συμπτώματα γαστρεντερίτιδας και τα 7 από αυτά νοσηλεύονται. Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr τα παιδιά ηλικίας έως τεσσάρων ετών εισήχθησαν αφυδατωμένα και με θετικούς δείκτες λοίμωξης στο νοσοκομείο .Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μικρόβιο που έστειλε τα παιδιά στο νοσοκομείο και τις επόμενες ώρες αναμένεται να έχουμε τα αποτελέσματα. Εξετάζεται το ενδεχόμενο για το αν πρόκειται από την τροφή που κατανάλωσαν στο παιδικό σταθμό που πηγαίνουν.
Σε επικοινωνία του tempo24.news με τον Διοικητής της 6ης Υ.Πε., ο κ. Καρβέλης ανέφερε ότι άμεσα ενημερώθηκαν όλοι οι αρμόδιοι φορείς προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί, ενώ ο ίδιος ενημέρωσε την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας κ. Μαρία Σαλμά ώστε να γίνουν όλοι οι απαραίτητοι υγειονομικοί έλεγχοι στον χώρο του παιδικού σταθμού.Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...