Ναυπακτία:Εντυπωσιακά εκθέματα σε έναν πανέμορφο χώρο του Ελαιώνα Ζέλιου.Βίντεο-Φωτο


Άνοιξε τις πύλες του και πάλι ο Ελαιώνας Ζέλιου. Μετά από λίγες ημέρες στις οποίες άλλαξαν εντυπωσιακά του χώρους  στους οποίους προστέθηκαν εκπληκτικά εκθέματα και δημιουργίες του αρχιτέκτονα Δημήτρη Ζέλιου.

Τι άλλαξε;

Πλέον ο Ελαιώνας Ζέλιου εκτός από ένα πανέμορφο τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο και ενός από τα καλύτερα εστιατόρια του νομού,  απέκτησε έναν  μόνιμο εκθεσιακό χώρο που θα μπορούν επαγγελματίες να περνούν ευχάριστα αλλά και να συνδυάζουν αυτές τις ώρες και με επαγγελματικές λύσεις επιλέγοντας για τους δικούς τους χώρους χρήσιμα αντικείμενα και λύσεις από τις εταιρίες της οικογένειας Ζέλιου.

Η χθεσινή βραδιά ήταν μια ξεχωριστή βραδιά και για την οικογένεια Ζέλιου αλλά και γενικότερα για την ευρύτερη περιοχή . Η οικογένεια Ζέλιου στις επιχειρήσεις της απασχολεί πάρα πολλά άτομα από την περιοχή και δίνει θέσεις εργασίας αυτές τις δύσκολες εποχές για τον τόπο.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 25/11 παραβρέθηκαν ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Καραγκούνης , ο τ. Δήμαρχος Ναυπάκτου και μέλος της ΚΕΔΕ κ. Παπαθανάσης, ο τ. Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Μπουλές, οι υποψήφιοι δήμαρχοι κ. Λύρος (Δήμος Μεσολογγίου) και ο κ. Τσουκαλάς( Δήμος Ναυπακτίας), ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Ναυπάκτου κ. Παπαιωάννου , ο τ. πρόεδρος της ομοσπονδίας και μέλος του επαγγελματικού επιμελητηρίου Αιτ/νιας κ. Τσιλιγιάννης   , η δημοτική σύμβουλος κ. Ζιαμπάρα και ο τ.πρόεδρος του συλλόγου αρχιτεκτόνων Ναυπακτίας και μέλος του Δ.Ε. του  ΤΕΕ Αιτ/νιας κ. Κοργιαλάς.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...