Με ιδιαίτερη θρησκευτική κατάνυξη,αλλά και μέτρα προστασίας και προσωπικής υγιεινής όπως επιβάλλουν όλα τα πρωτόκολα ασφαλείας εορτάστηκε και στην ορεινή Ναυπακτίας η ημέρα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Στην Ιερά Μονή Αμπελακιωτίσσης,στο ομώνυμο γραφικό χωριό της Ορεινής Ναυπακτίας,χοροστάτησε με την ευκαιρία της ημέρας, ο Σεβασμιώτατος μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγ.Βλασίου κ. Ιερόθεος.

Παρέστησαν ο βουλευτής του ΚΙΝ ΑΛ στο νομό Αιτωλ/νίας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος,ο δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας και ο αντιδήμαρχος διοικητικών υπηρεσιών Γιάννης Παπαιωαννίδης.

Αρκετοί,ήταν και οι πιστοί που προσήλθαν να προσκηνύσουν στη Χάρη της,όλοι πάντα εναρμονιζόμενοι με τα υγιεινομικά πρωτόκολλα που επιτάσσουν οι στιγμές και μέρες που περνάμε.

Η χρήση της μάσκας εντός του Καθολικού του ναού ήταν υποχρεωτική για όσους ήθελαν να προσκηνήσουν τόσο την εικόνα της Παναγίας όσο και το Ιερό λείψανο του Αγίου Πολυκάρπου.

Όπως ήταν φυσικό,λητανεία δεν παραγματοποιήθηκε στον περίβολο του Καθολικού,ενώ πραγματοποιηθήκε πάντα με αποστάσεις η ακολουθία της αρτοκλασίας αλλά και το ιερό κήρυγμα του κ.Ιεροθέου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...