Tρία σημαντικά έργα σε Μαμουλάδα, Λυγιά και Πούντο για την προστασία της δημοσίας υγείας

 Η προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος αποτελούν βασικές προτεραιότητες σε θέματα καθημερινότητας και βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας του Δήμου Ναυπακτίας

Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι υπεγράφησαν οι συμβάσεις από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ κ.Θανάση Κούκουνα και τον ανάδοχο και προχωρούν άμεσα οι εργασίες υλοποίησης τριών σημαντικών έργων που θα βελτιώσουν τις συνθήκες καθημερινότητας των κατοίκων των περιοχών Μαμουλάδας, Λυγιά και Πούντου.

Πρόκειται για τα εξής:
1. Επέκταση Δικτύου Αποχέτευσης Πούντου, ύψους 22.790,83 ευρώ
2. Κατασκευή Καταθλιπτικού Αγωγού και Αντλιοστασίου Ύδρευσης στην περιοχή Λυγιά Ναυπάκτου, ύψους 68.820,01 ευρώ
3. Κατασκευή Επέκταση Δικτύου Αποχέτευσης στην περιοχή Μαμουλάδα Δήμου Ναυπακτίας, ύψους 30.741,17 ευρώ.

Και τα τρία αυτά έργα χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014-2020» προσέγγιση CLLD/Leader με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (Ε.Γ.Τ.Α.Α.).

Ο Δήμος Ναυπακτίας σε συνεργασία με την ΔΕΥΑ Ναυπάκτου και την Αιτωλική Αναπτυξιακή ΑΕ ΟΤΑ εξασφαλίζουν με τα εν λόγω έργα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των κατοίκων στις συγκεκριμένες περιοχές, καθώς πρόκειται για παρεμβάσεις που στοχεύουν στην προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο πολύ ωραία τα έργα, αλλά 3 ΚΜ από το λιμάνι η ΣΜ. Λαουρδέκη στην Παλαιοπαναγιά δεν έχει αποχετευτικό δίκτυο. Γιατί???? Μήπως δεν έχει αρκετούς Ψηφοφόρους ????

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...