ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-Νεότερα 11.45:Πτώση βράχου στην τ.κ.Ανθοφύτου έχει κλείσει το οδικό δίκτυο στην περιοχή.Επί τόπου μηχάνημα για τη διάνοιξη του δρόμου.Η αποκατάσταση αναμένεται μέσα στο επόμενο τρίωρο.Επίσης,δύο εργάτες και μηχάνημα έργου βρίσκονται από το πρωί και επιχειρούν ώστε η σχάρα των υδάτων να παραμένει καθαρή από τα φερτά υλικά στην περιοχή του Ξηροπηγάδου,στην ε.ο. στο ύψος του Full από τα νερά του Τζάβαρη.

Συναγερμός έχει σημάνει από πολύ νωρίς το πρωί στη διεύθυνση Περιβάλλοντος του δήμου Ναυπακτίας για την κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή.

Οι συνεχόμενη βροχόπτωση έχει δημιουργήσει ευτυχώς για την ώρα μικροπροβλήματα σε διάφορα σημεία του δήμου με κυριότερα απ’αυτά στη Μακύνεια,Παλαιοπαναγιά,ρέμα Τζάβαρη,Βαριά.

Τρία μηχανήματα έργου του δήμου συν ένα μισθωμένο από ιδιώτη συνδράμουν στο επιχειρησιασκό πλάνο του δήμου με παρεμβάσεις όπου αυτό απαιτείται.

Η πρόγνωση του καιρού δείχνει επιδείνωση των φαινομένων με μεγαλύτερα ύψη βροχής οπότε είναι πιθανόν να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο η εικόνα.Ύφεση από το απόγευμα,ενώ ο κακός καιρός αναμένεται να διατηρηθεί και τις επόμενες μέρες



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...