Μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαρισμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης από τον πρόεδρο της τ.κ.Γαλατά της δ.ε.Χάλκειας του δήμου Ναυπακτίας Λευτέρη Μπαλωμένου,αναφορικά με την περάτωση των εργασιών στο νέο γήπεδο της κοινότητας και τρης απόδοσής του στους κατοίκους της περιοχής.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Ο πρόεδρος του Γαλατά γράφει:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΑ

Ένα όνειρο πολλών χρόνων έγινε πραγματικότητα.Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι σήμερα το μεσημέρι, παρουσία , του Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Αθλητισμού κου Ντίνου Τσουκαλά, του Αντιδημάρχου Χάλκειας κου Σπύρου Τραχίλη, του Προέδρου της Κοινότητας Γαλατά Λευτέρη Μπαλωμένο και του αρμόδιου και υπεύθυνου για το έργο, Μηχανικό Δήμου Ναυπακτίας και Τεχνικών Υπηρεσιών κον Νίκο Βελαώρα, έγινε η παράδοση ανάπλασης του γηπέδου Γαλατά από τον εργολάβο.

Το γήπεδο είναι έτοιμο προς χρήση για αθλητικές δραστηριότητες. Σε λίγες ημέρες θα σας ενημερώσουμε και για τα εγκαίνια του γηπέδου και σύντομα πρόκειται να συσταθεί επιτροπή δημοτικού σταδίου. Σήμερα από τις 18.00 έως 20.30 το γήπεδο θα είναι ανοιχτό για όλους. Προσοχή, απαγορεύεται το κάπνισμα μέσα στο χώρο και τα σκουπίδια έξω στον κάδο.Θα πρέπει όλοι μαζί να προσέχουμε για να έχουμε εμείς και οι επόμενες γενιές.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Κοινότητας Γαλατά

Μπορεί να είναι εικόνα γρασίδι
Μπορεί να είναι εικόνα γρασίδι
Μπορεί να είναι εικόνα γρασίδι
Μπορεί να είναι εικόνα γρασίδι


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...