Ναυπακτία: “Αχ αλάτι του χιονιά”, της Περιφέρειας χαμένο και του δήμου αγορασμένο

Αναζητούνται οι 126 τόνοι αλατιού της Περιφέρειας κατά το πέρασμα της τελευταίας κακοκαιρίας από τη Ναυπακτία, ενώ ο δήμος προχώρησε σε αγορά νέου. Το “άλας” της γης των Κραβάρων στο στόχαστρο του Α. Κοτσανά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό.

Η ανακοίνωση του Ανδρέα Κοτσανά

Ο κ.Κοτρωνιάς, οι 126 τόνοι αλατιού της Περιφέρειας και στο βάθος…η προμήθεια του Δήμου Ναυπακτίας. 🔺Είναι άξιο απορίας πώς στην πρόσφατη κακοκαιρία με την ονομασία “Μήδεια” που έπληξε για μόλις 48 ώρες την ορεινή Ναυπακτία και με φαινόμενα που κατά γενική ομολογία δεν ήταν ακραία για την περιοχή μας “εξαφανίστηκαν δια χειρός κ.Κοτρωνιά” 126 τόνοι αλατιού που είχε αποστείλει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος για την αντιμετώπιση του φαινομένου!!!🔻Μέσα σε όλα αυτό έχουμε να αναδείξουμε και το εξής τραγελαφικό και πρωτόγνωρο περιστατικό που συνέβη από μεριάς Δήμου Ναυπακτίας που δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι μόλις 3 ημέρες μετά την παρέλευση της κακοκαιρίας-μάλιστα καλά διαβάζετε-ο κ.Κοτρωνιάς κατά την προσφιλή τακτική του προέβη με απευθείας ανάθεση σε προμήθεια 40 τόνων αλατιού!!! με δημοτικά χρήματα τελείως αναιτιολόγητα τη στιγμή που η πολιτική προστασία της Περιφέρειας απέδειξε ότι καλύπτει εξ ολοκλήρου για πρώτη φορά τις ανάγκες αλατιού στην ορεινή Ναυπακτία.🔴Τέλος, θα ήταν πρέπον κ.Γκίζα να μας πείτε πού έριξε ο κ.Κοτρωνιάς 126 τόνους αλατιού της Περιφέρειας και για ποιο λόγο κατόπιν της κακοκαιρίας προβήκατε σε τόσο τεράστια προμήθεια αλατιού και μάλιστα με δημοτικά χρήματα.

🟥ΥΓ.κ.Γκίζα σταματήστε να “καλύπτετε” και να ταυτίζεστε με τον κ.Κοτρωνιά και επιτέλους αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...