Ναυπακτία: Η γιορτή της τράτας επέστρεψε στην Κάτω Βασιλική – Πλήθος κόσμου.Βίντεο -φωτο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή της Τράτας στην παραλία της Κάτω Βασιλικής. Ο πολιτιστικός σύλλογος για ακόμη μια φορά ετοίμασε μια ξεχωριστή ημέρα για ντόπιους και επισκέπτες της Κάτω Βασιλικής. Η γιορτή ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα όταν ψαράδες της περιοχής έριξαν την τράτα στη θάλασσα για να γίνει η αναπαράσταση του παραδοσιακού ψαρέματος σε ένα ψαροχώρι όπως είναι η Κάτω Βασιλική Ναυπακτίας.

Μεγάλοι και μικροί βοήθησαν να μαζευτεί η τράτα και στη συνέχεια ακολούθησε γλέντι και χορός μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Γκίζας , ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σαλμάς , οι πρώην δήμαρχοι Ναυπακτίας κ. Λουκόπουλος και κ. Μπουλές, οι αντιδήμαρχοι κ. Τσουκαλάς , κ. Καραδήμας και κ.Τραχύλης, οι πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας κ. Φούντζουλα και κ. Παπαθανάσης και του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ζαμπάρας. Επίσης παραβρέθηκαν οι πρόεδροι των κοινοτήτων κ. Μπαλωμένος (Γαλατάς) , κ. Δαδάνης (Περιθωρίου), κ. Βαλμάς (Κάτω Βασιλική), κ. Δανιήλ(Τρικόρφου) και κ. Φουσέκης (Γαβρολίμνης).

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο

Δείτε βίντεο και δηλώσεις

Δείτε όπως μεταδόθηκε ζωντανα



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...