Ναυπακτία: Θρασύτατη υπόθεση απάτης.ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Ένα περιστατικό απάτης φέρνει στο φως το Nafpaktianews.gr.

Ιδιοκτήτης φούρνου από την Ναυπακτία επικοινώνησε μαζί μας και μας ενημέρωσε για το θρασύτατο περιστατικό για να ενημερωθεί ο κόσμος και οι συνάδελφοι του και να μην πέσουν θύματα των επιτήδειων.

Το περιστατικό έχεις ως εξής

Ο ιδιοκτήτης φούρνου σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο ο οποίος χρησιμοποίησε όνομα αντιδημάρχου κάνοντας του πρόταση συνεργασίας για δομή του συγκεκριμένου δήμου και τελικά ήρθε σε συμφωνία για να αγοράσει ψωμί από τον ιδιοκτήτη λέγοντας του ότι θα του καταθέσει το ποσό που συμφώνησαν για την ημερήσια κατανάλωση σε λογαριασμό τραπέζης.

Λίγο αργότερα ο άγνωστος επικοινώνησε ξανά και ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη φούρνου ότι του κατέθεσε χρήματα στο λογαριασμό του αλλά έκανε λάθος και του έβαλε 7500Ευρώ ζητώντας από τον επιχειρηματία να του τα επιστρέψει αφού σε στον λογαριασμό που του έστειλε και ανέγραφε το ανάλογο ποσό. Φυσικά η απόδειξη ήταν πλαστή και έγινε αμέσως αντιληπτή από το υποψήφιο “θύμα”που του έκλεισε αμέσως το τηλέφωνο.

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς επιτήδειοι ακόμη και αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε αναζητούν ευκαιρίες να αποσπάσουν θρασύτατα χρηματικά ποσά. Αξίζει να επισημάνουμε ότι χρησιμοποιήθηκε όνομα αντιδημάρχου από γειτονικό δήμο της Ναυπακτίας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...