Ναυπακτία-Κακοκαιρία:Xωρίς ιδιαίτερα προβλήματα το πέρασμά της

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα περνά η κακοκαρία από τη Ναυπακτία.

Ξεκινώντας απ τα ορεινά,οι φίλοι οδηγοί που σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν το ορεινό οδικό δίκτυο θα πρέπει απαραιτήτως να έχουν στο αυτοκίνητό του αντιολισθητικές αλυσίδες.Αυτές θα απαιτηθεί να τις χρησιμοποιήσουν από τα 800 μέτρα και πάνω,δηλαδή από το ύψος της τ.κ.Ελατούς αν σκοπεύουν να κινηθούν προς την Αποδοτία.

Στα πεδινά,η κατάσταση είναι καλύτερη,με τους χειμάρρους να έχουν “καλή εικόνα” στην απορροή των υδάτων.Τόσο ο χείμαρρος Τζάβαρης στην περιοχή του Ξηροπηγάδου που συνήθως “δίνει” προβλήματα συμπεριφέρεται αποροβλημάτιστα με κλιμάκιο της διεύθυνσης Περιβάλλοντος να επιχειρεί συνεχώς στον καθαρισμό των σχαρών απορροής ομβρίων στο ύψος της ε.ο. Ναυπάκτου-Λιδορικίου λίγο πριν τη διασταύρωση με την εθνική οδό.

Επίσης οι χείμαρροι Βαριάς και Σκα αν και με αρκετό νερό παρουσιάζουν καλή εικόνα,με ένα μόνο σημείο επικινδυνότητας στον χείμαρρο Βαριάς στο νότιο τμήμα του λίγο πριν το σημείο εναπόθεσης αδρανών όπου το νερό κατατρώγει τμήμα των πρανών του χειμάρρου.Για το λόγο αυτό στο σημείο σε λίγη ώρα θα βρεθεί υπάλληλος της Περιφέρειας μαζί με τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος του δήμου Ναυπακτίας ώστε να δουν από κοντά το πρόβλημα και να παρέμβουν αν και εφόσον απαιτηθεί με συμπληρωματικές εργασίες ενίσχυσης.

Επίσης και στην δ.ε.Χάλκειας δεν παρατηρούνται προβλήματα με τα μηχανήματα έργου του δήμου Ναυπακτίας να παρεμβαίνουν σε ρέματα προκειμένου να διευκολίνεται η ροή των ομβρίων .



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...