Ναυπακτία: Με χιόνια και θυελλώδεις ανέμους μας αποχαιρετά το 2018.Βίντεο -Φωτο

Το 2018 μας αποχαιρετά με χιόνια στα ορεινά και θυελλώδεις ανέμους στην Πορθμειακή γραμμή Ρίου Αντιρρίου.  Κλειστή είναι από το μεσημέρι η Πορθμειακή γραμμή η οποία όμως ούτως ή άλλος θα έκλεινε λόγω πρωτοχρονιάς  στης 21:00 το βράδυ(31/12). Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι εντάσεως 8 μποφόρ.

Δείτε εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του Nafpaktia news.gr παραμονή πρωτοχρονιάς  με φόντο την  φωτισμένη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου.

Ο Καιρός στη Ναύπακτο

Βροχερός είναι ο καιρός στη ΝΑΥΠΑΚΤΟ ,σήμερα μετά το μεσημέρι, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 έως 8 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους ως 3 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 1/1, θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 έως 9 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αραιή συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 7 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

O καιρός στην ορεινή Ναυπακτία

Χιονίζει από το απόγευμα στην Ορεινή Ναυπακτία , με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από -2 έως -1 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 1/1, προβλέπεται χιονόπτωση, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από -3 έως -2 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με την εκδήλωση χιονόπτωσης, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους -3 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Σε ετοιμότητα ο δήμος-Απαραίτητος ο εφοδιασμός των οχημάτων με χιονοαλυσίδες-Ανοικτό το οδικό δίκτυο

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται η πολιτική προστασία του δήμου Ναυπακτίας,προκειμένου να αντιμετωπίσει τα καιρικά φαινόμενα.Ήδη μετά την σημερινή ευρεία σύσκεψη του αντιδημάρχου περιβάλλοντος και υπεύθυνου της πολιτικής προστασίας Ανδρέα Κοτσανά με προέδρους τοπικών κοινοτήτων,ολόκληρος ο μηχανολογικός εξοπλισμός τίθεται σε πλήρη ετοιμότητα,ενώ στη διάθεση του δήμου έχουν βρίσκονται και  6 μηχανήματα έργου ιδιωτών.

Από τον δήμο Ναυπακτίας ανακοινώνεται προς τους φίλους οδηγούς που προτίθενται να επισκεφθούν το ορεινό οδικό δίκτυο,ότι θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι απαραίτητα με αντιολισθητικές αλυσίδες,αφού σε υψόμετρο πάνω από τα 700 μέτρα κρίνεται απαραίτητη η χρήση τους.

Το Nafpaktianews είχε επισημάνει πρώτο με τον μετεωρολόγο του Νίκο Θεοδοσόπουλο την αλλαγή του σκηνικού του καιρού με το έντονο κρύο και τα χιόνια που θα φτάσουν μέχρι τη θάλασσα.


Φωτογραφίες από την Πορθμειακή γραμμή Ρίου Αντιρρίου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...