Ναυπακτία: Ξεσηκώνεται ο Γαλατάς…Δηλώσεις και ατάκες για την εγκατάλειψη που βιώνουν από κατοίκους και μέλη της κοινότητας. Βίντεο

-Μπαλωμένος: Κοτσανά……Στάσου μύγδαλα!!!! Την ατάκα ελληνική ταινίας χρησιμοποίησε ο πρόεδρος της κοινότητας για να δώσει περισσότερη προσοχή στο χωριό του ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος κ. Κοτσανάς. 

-Οδοιπορικό στις γειτονιές του Γαλατά για την καταγραφή των προβλημάτων. 

Ξεσηκώνεται ο Γαλατάς για τις υποσχέσεις που έλαβε η κοινότητα και οι κάτοικοι στο Δημοτικό συμβούλιο με το θέμα κατασκευής παιδικής χαράς. Μιλούν για υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα και ότι κανείς από τους αρμοδίους δεν έχει έρθει στο Γαλατά για να δει την κατάσταση που επικρατεί. Κάτοικοι και μέλη της κοινότητας μια γροθιά για να διεκδικήσουν τα αυτονόητα για το χωριό τους.

Αποδέκτες παραπόνων οι αντιδήμαρχοι κ. Καρακώστας ,κ.  Κοτσανάς , κ.  Σύψας αλλά και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Χάλκειας κ. Πολονύφης. Αίσθηση προκάλεσαν όμως και όσα δήλωσε ο κ. Πετούσης μέλος της κοινότητας εκλεγμένος με τον συνδυασμό του κ. Λουκόπουλου για έλλειψη εμπιστοσύνης από  τους περισσότερους συνυποψηφίους του λέγοντας ότι πλην Κοτσανά – Σύψα με τους υπόλοιπους δεν υπάρχει επικοινωνία. Ζήτησε επίσης από τον ίδιο το κ. Λουκόπουλο την κατασκευή μιας παιδικής χαράς. Κλείνοντας όμως άφησε ανοικτό το θέμα κινητοποιήσεων αν δεν γίνει τίποτα από την πλευρά της δημοτικής αρχής.

Ο κ. Μπαλωμένος που πήρε ξανά το λόγο σε ακόμη ένα χώρο που προορίζεται για παιδική χαρά ζήτησε από τον κ. Κοτσανά να διαχειρίζεται καλύτερα την εξουσία που έχει λέγοντας της ατάκα “Κοτσανά….Στάσου μύγδαλα” .

Δηλώσεις στην κάμερα του Nafpaktia news.gr έκανε και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Τραχύλης ζητώντας και αυτός με την σειρά του η δημοτική αρχή να κάνει πράξη τις υποσχέσεις της.

Δηλώσεις επίσης έγιναν και από κατοίκους του Γαλατά που στάθηκαν στο πλευρό του προέδρου και των μελών.

Δείτε το μεγάλο ρεπορτάζ Αποκλειστικά ΜΟΝΟ στο Nafpaktia news.gr 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...