Ναυπακτία: Τρύγος και παραγωγή κρασιού με τον παραδοσιακό τρόπο. Βίντεο

Την ευκαιρία να μάθουν οι νέοι και να θυμηθούν οι παλιοί πως γίνεται ο τρύγος και πως παράγεται το κρασί έδωσε η οικογένεια Ζέλιου στο Βοτανικό κήπο που διαθέτει ένα μεγάλο αμπελώνα εκτός από τα πολλά είδη δέντρων , λουλουδιών και βοτάνων.
Μεγάλοι και μικροί έδωσαν το παρών συμμετέχοντας στον τρύγο αλλά στο πάτημα του κρασιού με τον παραδοσιακό τρόπο.

Ο τρύγος, η σημαντικότερη ίσως στιγμή στην ιστορία ενός κρασιού, έχει ήδη ξεκινήσει. Σύμφωνα με μεγάλους οινοπαραγωγούς, «Το κρασί γίνεται στο αμπέλι!» και η στιγμή του τρύγου είναι η σημαντικότερη απόφαση που πρέπει να πάρει ο παραγωγός και θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την έκβαση των κόπων της χρονιάς.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...