Ναυπακτιακός:Μίλησε στο δεύτερο.3 – 0 τον Αστέρα Αγρινίου.

-Xατ-τρικ ο Καλαβρουζιώτης .

-Χρειάστηκαν 74′ στο παιγνίδι για να χαμογελάσει ο Ναυπακτιακός στον αγώνα του με τον συνονόματό του Αστέρα Αγρινίου στο Παπαχαραλάμπειο.

-Με τρία τέρματα του Καλαβρουζιώτη με κεφαλιά,που προήλθαν απο σέντρες εκατέρωθεν των πλευρών ο Ναυπακτιακός πήρε τον αγώνα και φυσικά το πολύτιμο γι’αυτόν τρίποντο.

Χωρίς να διεκδικεί δάφνες ποιότητας το πρώτο ημίχρονο,ο Ναυπακτιακός έδειχνε να προσπαθεί και ο Αστέρας Αγρινίου να αμύνεται και να βγαίνει στην κόντρα με αντεπιθέσεις…Το γνωστό δηλαδή σύστημα των φιλοξενούμενων στο Παπαχαραλάμπειο..

Στο 13’σουτ του Μυτιλήνη λίγο άουτ,μια αμφισβητούμενη φάση στο 25′ για τους φιλοξενούμενους που διαμαρτυρήθηκαν έντονα για χέρι,όταν μετά από ασταθή απόκρουση του πορτιέρο του Ναυπακτιακού,του Πετσίνη ο Καρτσακλής στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα τη βρήκε με το χέρι αλλά ο διαιτητής έδειξε “παίζεται” θεωρώντας το ακούσιο,ενώ στο 27’σουτ του Θεοχάρη έξω από την περιοχή η μπάλα καταλήγει λίγο άουτ.

Στην επανάληψη ο ρυθμός και η εξέλιξη του αγώνα ίδια.Χαμένες ευκαιρίες για τον Ναυπακτιακό,άμυνα ο Αστέρας Αγρινίου.

Στο 50′ οι φιλοξενούμενοι σε μια από τις  λίγες  επισκέψεις τους στα καρέ του Πετσίνη,κεφαλιά του  Α.Παπαθανάση δεν ανησυχεί τον τερματοφύλακα  του Ναυπακτιακού,στο 52′ κεφαλιά αυτή τη φορά των γηπεδούχων με τον Καλαβρουζιώτη καταλήγει λίγο άουτ απο την εστία του Καραβασίλη,στο 55′ σουτ του Καζανά από πλάγια θέση μέσα από την μεγάληπεριοχή του Καραβασίλη καταλήγει επίσης άουτ,για να έρθουμε στο 74’όταν ο Καλαβρουζιώτης έπειτα από γέμισμα μέσα στην περιοχή και από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ κάνοντας το 1-0.

Το δεύτερο τέρμα για τους γηπεδούχους ήρθε στο 86′ όταν επίσης με κεφαλιά του Καλαβρουζιώτη,ενώ ένα λεπτό μετά με τον ίδιο τρόπο έπειτα από σέντρα του Καζανά μέσα στην περιοχή ο ίδιος παίκτης τριπλασίασε τα γκολ βάζοντας την δική του προσωπική σφραγίδα στη σημερινή νίκη του Ναυπακτιακού,ο οποίος έδειχνε λίγο αγχωμένος ,γυρεύοντας το πρώτο γκολ που θα του έλυνε τα πόδια.

Ναυπακτιακός : Πετσίνης,  Καζανάς,  Μπράνης,  Καρτσακλής, Σωτηρόπουλος (76’ λ.τ. Δημόπουλος), Θεοχάρης, Καραγιάννης, Ζαχαρόπουλος (46’ Θανασιός),   Καλαβρουζιώτης Μυτιλήνης,  Γεωργακόπουλος (46’ Σταυρόπουλος).

Αστέρας Αγρινίου : Καραβασίλης, Παπαθανάσης, Αγγέλης, Βασιλάρης (60΄Τσιάκαλος), Ταμπάκης Κ., Γκουτσέλης, Αριστόπουλος, Σταματελόπουλος, Ταμπάκης Α., Κουσκούνης, Παπαθανάσης Ν., (79’ Πατσέας).

IMG_7307.jpgIMG_7310.jpgIMG_7311.jpgIMG_7313.jpgIMG_7317.jpgIMG_7318.jpgIMG_7320.jpgIMG_7323.jpgIMG_7325.jpgIMG_7327.jpgIMG_7328.jpgIMG_7329.jpgIMG_7330.jpgIMG_7333.jpgIMG_7339.jpgIMG_7342.jpgIMG_7344.jpgIMG_7345.jpg



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...