Ναυπακτιακός: Βάζει τις βάσεις για να στηριχθεί στα δικά του παιδιά.(video-Φωτό)

Με την παρουσία του κ. Μπράνη και του κ. Κουτσογιάννη στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Ξενία  παρουσιάστηκε η καινούρια προσπάθεια που ξεκινάει η διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα σε συνεργασία με τον Γιάννη Πανουργιά και τις ακαδημίες του ο κ. Πανουργίας είπε πως θα γίνει προσπάθεια να συμμετέχουν παιδιά και από τις υπόλοιπες ακαδημίες . Θα δημιουργηθεί μια ομάδα η οποία θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΝΑ και ο σκοπός της θα είναι η ανάδειξη παικτών που όπως ανακοινώθηκε δεν θα δεσμεύονται με την ομάδα ή με τον Ναυπακτιακό θα μπορούν αν κάποια στιγμή θελήσουν να αγωνιστούν οπουδήποτε. Η ομάδα που δημιουργείτε είναι προσφορά του Ναυπακτιακού για τα παιδιά της Ναυπάκτου και της Ναυπακτίας. Ο Ναυπακτιακός σαν η μεγαλύτερη και ιστορική ομάδα της Ναυπακτίας θα πρέπει να γίνει ο στόχος του κάθε νέου ποδοσφαιριστή  ώστε να μπορεί κάποια στιγμή να βασίζεται στα δικά του παιδιά, στα παιδιά που θα παράγει η ίδια η ομάδα.  Στην διάρκεια την παρουσίασης της νέας αυτής προσπάθειας ακούστηκαν απόψεις από φιλάθλους, συζητήθηκε το θέμα του προπονητή της νέας ομάδας συμφωνώντας  πως πρέπει να είναι ένας άνθρωπος με γνώσεις που θα μπορέσει να βοηθήσει τα παιδιά . Το nafpaktianews σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την ανακοίνωση της δημιουργία της νέας ομάδας  στα βίντεο που ακολουθούν .

 

Ο κ. Μπράνης είπε πως είναι χαρούμενος για την παρουσία του κόσμου στην αίθουσα του Ξενία δήλωσε θα σταθεί στο πλευρό της ομάδας και με την βοήθεια όλων να καταφέρει  να φτάσει εκεί που της αξίζει και θα στηρίξει την νέα προσπάθεια ώστε να μαζί με την βοήθεια όλων να πλαισιωθεί με πάρα πολλά παιδιά.

Ο κ. Κουτσογιάννης είπε πως συμφώνησε με τον κ. Μπράνη τόνισε πως δεν μπορεί ένας να πάρει στις πλάτες του τις ομάδες αλλά όλοι μαζί πρέπει να βοηθήσουμε ώστε να φτάσει η ομάδα εκεί που της αξίζει.

.....



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...