Ναυπακτιακός: Δικό του το Πρώτο ντέρμπι….

 Ένα πολύ καλό παιχνίδι στο Παπαχαράλαμπειο με τον Ναυπακτιακό να παίρνει εύκολη νίκη  στο πρώτο τοπικό ντέρμπι. Ο προμηθέας είχε την ατυχία να χάσει με αναγκαστική αλλαγή το Δημητρόπουλο  που τραυματίστηκε  στο γόνατο και στην ίδια φάση ο Ναυπακτιακός πέτυχε έκανε το 2-0.

Το φιλμ του αγώνα

24΄ ΓΚΟΟΟΟΛ!!! Φάση διαρκείας ο Κλάδος προλαβαίνει τον Ψυχογιό στο τετ α τετ, η άμυνα του Προμηθέα διώχνει όπως – όπως και στο νέο γέμισμα ο Ψυχογιός μέσα σε όμιλο παικτών καταφέρνει να σουτάρει και να σκοράρει.

45΄ ΓΚΟΟΟΟΛ!!! Εκτέλεση φάουλ από τον Βρουσάι παρεμβάλλεται ο Ζαχαρόπουλος στη πορεία της μπάλας, τη βρίσκει με το κεφάλι και αυτή καταλήγει στα δίχτυα.

50΄ ΓΚΟΟΟΟΛ!!! Ο Κλάδος γυρίζει χωρίς δύναμη στον τερματοφύλακα Τσακανίκα, αυτός χωρίς πίεση χάνει τη μπάλα απ’ τα πόδια και ο Καλαβρουζιώτης κάνει το 3-0.

53΄ ΓΚΟΟΟΟΛ!!! Ο Καλαβρουζιώτης με σουτ κάνει στο 4-0 το σκορ.

74΄ ΓΚΟΟΟΟΛ!!! Ατομική προσπάθεια  ο Μιχαλόπουλος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και  πέτυχε το γκολ της τιμής για την ομάδα του

90΄ +2΄ Το σουτ του Γλωσσόπουλου η μπάλα στο δοκάρι.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ (Γιώργος Μίχος): Ανδρεόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Μπράνης, Σωτηρόπουλος (60΄ Δημητρόπουλος), Μητσόπουλος (67΄ Κοτσίνης), Θανασιός, Καραγιάννης, Θεοχάρης, Καλαβρουζιώτης, Ψυχογιός (55΄ Γλωσσόπουλος), Βρουσάι.

Φάσεις και γκολ στην Αθλητική εκπομπή τρίτο ημίχρονο την Δευτέρα…

 

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Ανδρέας Καλαβριζιώτης): Τσακανίκας, Μπαλαμπάνης (67΄ Αποστολόπουλος), Διαμαντόπουλος, Κλάδος,Δημητρόπουλος (46 λ.τ. Σαγάνας), Ζέλιος Κ., Μιχαλόπουλος, Δαδάνης Θωμ., Καλαβρουζιώτης, Γερετσιάν (75΄ Νεμποτάκης), Ντζελέπης.

.........



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...