ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ:Η τοπική οργάνωση του KIN.ΑΛ. έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της

-Κάλεσμα του Δημ. Κωνσταντόπουλου για ενότητα-Τι πρότεινε για τον δήμο Ναυπακτίας

Με την παρουσία του βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ. στο νομό Αιτωλ/νίας Δημήτρη Κωνσταντόπουλο κα πλήθος υποψηφίων του χώρου απ’όλο το νομό,τόσο για τις περιφερειακές,όσο και για τις δημοτικές εκλογές,η τοπική οργάνωση του ΚΙΝ.ΑΛ Ναυπάκτου,έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα.

Κύριος ομιλητής,ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος,ο οποίος ανέφερε ότι το επερχόμενο συνέδριο του κινήματος,είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία,προκειμένου να επανασφυρηλατηθούν σχέσεις μας με την κοινωνία.Η δημοκρατική παράταξη,σημείωσε ο κ. Κωνσταντόπουλος,καρατομήθηκε προκειμένου να υπάρχει σήμερα η Ελλάδα.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του,απηύθυνε κάλεσμα ενότητας εν’όψει των επερχόμενων εθνικών και  αυτοδιοικητικών εκλογών προτείνοντας ιδιαίτερα για τον δήμο Ναυπακτίας την συνένωση των 3 υποψηφίων σε ένα ενιαίο μέτωπο.Ο κ.Κωνσταντόπουλος σχολίασε επίσης τις περιφερειακές υποψηφιότητες Κατσιφάρα και Σπηλιόπουλου οι οποίες αν και προερχόμενοι από τον ίδιο πολιτικό χώρο,το ΚΙΝ.ΑΛ  είχε -πριν εμφανιστεί η υποψηφιότητα Σπηλιόπουλου- δηλώσει στήριξη στον κ.Κατσιφάρα.

Στην εκδήλωση κοπής της πίτας παραυρέθηκαν,οι υποψήφιοι του ΚΙΝ.ΑΛ στο νομό κ.Γιάννης Αναγνωστόπουλος,Βασίλης Αντωνόπουλος,Περσεφόνη Πιστιόλα,ο αντιπεριφερειάρχης Ν.Μπαλαμπάνης,οι υποψήφιοιυ περιφερειακοί σύμβουλοι από τη Ναύπακτο Κώστας Κωταντούλας και Βασίλης Μπαρμπαγιάννης,οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι Ναυπακτίας Γιάννης Μπουλές και Γιώργος Γούλας κ.α.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...