ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ:Πασχαλινά δέματα αγάπης από τον σύνδεσμο της Αγίας Παρασκευής

Οι ημέρες των εορτών και ιδιαίτερα της Αναστάσεως του Κυρίου, μας δίνουν την ευκαιρία να σταθούμε κοντά στο συνάνθρωπο με αγάπη, ευαισθησία και κατανόηση.

Ο Σύνδεσμος Αγάπης Αγίας Παρασκευής, όπως κάθε χρόνο στις μεγάλες γιορτές, έτσι και φέτος, ετοίμασε 50 δέματα τα οποία πρόσφερε σε οικογένειες της ενορίας μας. Τα δέματα περιέχουν: κρέας, τυρί, γάλατα, ζάχαρη, καφέ, ζυμαρικά, τσουρέκι, κουλούρια, παιδικά γλυκίσματα, τα οποία προέρχονται από τις εισφορές των ενοριτών μας και από τα μαγαζιά της ενορίας μας. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το κρεοπωλείο του κ. Λουκά Πλούμη, το ζαχαροπλαστείο του κ. Θωμά Νικολάου, τα super market  Α.Β. Βασιλόπουλος και  Market In, τα κοτόπουλα Ναυπάκτου Κοντοχρήστου και το τυροκομείο Καϊμάρα, για τις γενναιόδωρες προσφορές τους.

Ο Σύνδεσμος Αγάπης της Αγίας Παρασκευής και ο Επόπτης ευχαριστούν τους ενορίτες και τους εμπόρους, οι οποίοι από το υστέρημα τους τροφοδοτούν το ταμείο του Συνδέσμου και στέκονται ηθικά και υλικά στο πλευρό του.

Ευχόμαστε ολόψυχα ο Θεός να πολλαπλασιάζει τα αγαθά στους οίκους των προσφερόντων, να χαρίζει υγεία στους ενορίτες μας και να έρθουν καλύτερες μέρες χωρίς υλικές στερήσεις και οικονομικά προβλήματα. Τέλος ευχόμαστε το Φως της Αναστάσεως να φωτίζει και να ζεσταίνει τις καρδιές των ενοριτών μας και όλων των συνανθρώπων μας



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...